Wypłatka Senatora się marzy. Ciemnota łyknie.
Najnowsze tematy
-
Wysokie Mazowieckie - opinie
~zainteresowana~ - gru 04 2019 12:45
-
Fotowoltaika w Mońkach
~Energetyk~ - gru 03 2019 21:21
-
Kiedy kino w Kolnie?
~Darek~ - gru 03 2019 13:39
-
co to za baba w mundurze Legionów?
~raz za SLD teraz na PIS~ - gru 01 2019 14:59
-
Przychodnia w Knyszynie
~Jakotako~ - lis 26 2019 20:20
Awantura w Suwałkach. Grupa osób zakłóciła przemówienie Anny Marii Anders i Mariusza Błaszczaka :: zobacz komentowany artykuł
~zzzzzzzz~
~Ania~
Napisano 04 marzec 2016 - 17:24
mam gdzieś PO, PIS, PSL, ale z tym chamstwem KOD już przesadził. Wstyd i obraza dla polskich patriotów. Bronicie donosiciela, agenta SB, a znieważacie polskich żołnierzy, którzy za ojczyznę przelewali krew?
Zapytaj rodzin pomordowanych przez tych bohaterów.
~Ania~
Napisano 04 marzec 2016 - 17:27
mam gdzieś PO, PIS, PSL, ale z tym chamstwem KOD już przesadził. Wstyd i obraza dla polskich patriotów. Bronicie donosiciela, agenta SB, a znieważacie polskich żołnierzy, którzy za ojczyznę przelewali krew?
Zapytaj rodzin pomordowanych przez tych bohaterów.
Komitet Obrony Donosicieli protestuje przeciwko upamiętnieniu polskich patriotów....
5000 tys. Zamordowanych ludzi, w tym kobiety i dzieci to bilans tych bohaterów.
~Pis...doo~
Napisano 04 marzec 2016 - 17:35
Przecież ta tzw. Anders to się Costa nazywa właściwie... a w języku polskim ledwie co rozmawia... Ostatnio Białystok z z Bydgoszczą myliła, nie mówiąc, że nie wie gdzie Suwałki są położone... Ale to pis właśnie... A w Pis...
~Ice T~
Napisano 04 marzec 2016 - 17:43
Anders-Costa przed wyborami prezydenckimi popierała Komorowskiego i PO, ale gdy nie dali jej żadnego stanowiska i miejsca na liście to pobiegła do PiS. W czasie kampanii prezydenckiej mówiła:
"Polska musi być wielka i silna - powiedział mój ojciec do swoich żołnierzy w listopadzie 1942 roku. Pan, Panie Prezydencie, mówi to codziennie swoim zaangażowaniem w życie narodu. Życzę Panu, Panie Prezydencie, kolejnych pięciu lat w służbie Ojczyzny".
Chcecie takie senatora?:-)
~Jurek~
Napisano 04 marzec 2016 - 18:13
~olek~
Napisano 04 marzec 2016 - 18:21
a ja sie dziwie co tam robil kolnierowicz? podobno policja jest apolityczna. sam wojewodzki musial prosic dziadkow aby sie uspokoili? dobrze ze ich nie pobil
~Jerzy~
Napisano 04 marzec 2016 - 18:24
Wśród kodowskich zadymiarzy nie było ani jednej osoby z Suwałk. Wszystkich przywieźli, m.in. z Warszawy i Skierniewic
Autokarami MPK, po skasowaniu biletu.
Gdyby generał przewidział z jakimi ludźmi będzie zadawała się jego córka użyłby podwójnej gumki.
~Gość~
Napisano 04 marzec 2016 - 18:27
Anders przepędziłby swoją ukraińską frontową "żonę" na cztery wiatry, tak robili jego koledzy oficerowie i po wojnie wracali do rodzin. Ten wolał zamężną małolatę młodszą od swojej córki.
~-ja~
Napisano 04 marzec 2016 - 19:03
Pokażcie chociaż jedno zdjęcie z przypiętym "KODem" - Pisowska propaganda, jak byście takie mieli , to już by było na pierwszej stronie!
~Rotmistrz~
Napisano 04 marzec 2016 - 19:14
Tylko za krzyki na baumana można zapłacić 5000 zł.
Napisano 04 marzec 2016 - 19:25
Mowisz i maszPokażcie chociaż jedno zdjęcie z przypiętym "KODem" - Pisowska propaganda, jak byście takie mieli , to już by było na pierrwszej stronie!

~Gość~
Napisano 04 marzec 2016 - 19:33
A jeżeli to nie była kampania na grobach zesłańców i żołnierzy to co tam robili złotousty Błaszczak i szef policjantów. Anders był żołnierzem, to powinien otwierać Antoni Smoleński. Generał pogoniłby ich na cztery wiatry. Weterani spod Monte Cassino przewracają się w grobach.
~wypad stąd!~
~CE~
Napisano 04 marzec 2016 - 20:10
Anders-Costa przed wyborami prezydenckimi popierała Komorowskiego i PO, ale gdy nie dali jej żadnego stanowiska i miejsca na liście to pobiegła do PiS. W czasie kampanii prezydenckiej mówiła:
"Polska musi być wielka i silna - powiedział mój ojciec do swoich żołnierzy w listopadzie 1942 roku. Pan, Panie Prezydencie, mówi to codziennie swoim zaangażowaniem w życie narodu. Życzę Panu, Panie Prezydencie, kolejnych pięciu lat w służbie Ojczyzny".
Chcecie takie senatora?:-)
To generałowa Andersowa popierała Komorowskiego,córka NIE!!!
~sort~
Napisano 04 marzec 2016 - 20:12
Pani Anders Polski Dowód Osobisty otrzymała 12 maja 2014r. Do tej pory nie czuła się Polką, kampania w Suwałkach za pieniądze z budżetu państwa.
Niby jakieś kody czy inne zakłócały bezsensowne wypowiedzi Pani Ani, ja jestem Polakiem bez kodu i innych pisów i to mi się nie podoba. Frekwencja w niedzielnych wyborach nie przekroczy 5% tak istotna jest Pani Ania emigrantka.
~iks~
Napisano 04 marzec 2016 - 20:17
KODowsk agresja i chamstwo ! Panie Kijowski! wczoraj zapewniał pan ,że jestescie łagodni i życzliwi... wstyd
~Rene~
Napisano 04 marzec 2016 - 20:20
Dwa dni przed wyborami otwiera wystawę.... i to nie jest agitacja????Tej pani już podziękujemy ... !!!!!!
~kasia~
~Gość~
Napisano 04 marzec 2016 - 20:43
Dwa dni przed wyborami otwiera wystawę.... i to nie jest agitacja????Tej pani już podziękujemy ... !!!!!!
Anders umie mówić w sześciu językach obcych i po polski jak słynna Nelly, ale w żadnym nie umiała przeczytać co zagraniczna prasa pisze o rządach PIS, co mówią o nas w USA i demokracjach europejskich.
Są wybory w USA, niech tam startuje, a my wybierzmy swojaka, który nie wyjedzie zaraz po wyborach i będzie gdzie jest Suwalszczyzna, Kurpie i Podlasie, a gdzie Bydgoszcz i Katowice. On nie będzie chciał się wstydzić przed sąsiadami.
Weterani Andersa przewracają się w grobach na wieść z jaką partią związała się jego córka, nawet jeśli nie szanowali go za ten związek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych