Najnowsze tematy
-
Galeria Jurowiecka: Czeczeni napadli nastolatków przed wejściem do galerii. Mieli po kilkanaście lat
~ich sąsiad~ - wczoraj, 21:36
-
Suwałki. Uwaga na oszustów komputerowych. Kobieta nabrana przez hakerów [ZDJĘCIA]
~faf~ - wczoraj, 18:53
-
Ukraińskie inwestycje wywrócą branżę jajek, boją się Polacy
~wania~ - wczoraj, 18:42
-
Od marca w białostockim WORD-zie szykują się zmiany. Zyskają kursanci [ZDJĘCIA]
~kormoran~ - wczoraj, 12:21
-
Pomoc w uzyskaniu odszkodowania
~marek~ - wczoraj, 10:24
Catering na wesele
~Wychodze zaMąż-ciąża~
Napisano 18 styczeń 2009 - 21:42
~Gość~
Napisano 18 styczeń 2009 - 21:54
a może najpierw gimnazjum ukończyć?
~kemot~
Napisano 20 styczeń 2009 - 07:11
A za kogo macie zamiar wyjść zamąż z mężem? Ja pierdziuwitam zamieżam wyjść z mężem za mąż i mamy sale ale niema jedzenia .Prosze pomuście i powiedzcie kto i jak robi.
~jaj-ko~
Napisano 20 styczeń 2009 - 10:19
~kemot~
Napisano 20 styczeń 2009 - 11:12
Jezu,to jest straszne,aż mi szczęka opadła i z wrażenia sam wsadziłem byka,przepraszam za mąż piszemy oddzielnie,jeszcze tak niepoprawnej wypowiedzi nie czytałem na żadnym forum.Dzieci,zacznijcie w tym wieku pracować właściwą dla Was częścią ciała[głową]A za kogo macie zamiar wyjść zamąż z mężem? Ja pierdziu
~dżin-dża~
Napisano 20 styczeń 2009 - 21:07
~gość~
Napisano 22 styczeń 2009 - 09:15
Dobre jedzenia oraz obsługę zapewnia Cichy Kącik z Sokółki
~Gość~
Napisano 22 styczeń 2009 - 09:17
witam zamieżam wyjść z mężem za mąż i mamy sale ale niema jedzenia .Prosze pomuście i powiedzcie kto i jak robi.
ps. nie "pomuście" tylko "pomóżcie"

~blu~
Napisano 22 styczeń 2009 - 10:12
~~jacek~~
Napisano 22 styczeń 2009 - 11:51
żyjesz jeszcze bo miałeś zero styczności z tym barem zobacz jaki syf mają na zapleczu .RUBIKON jest OK>heheh oj dziewczynie się coś pomyliło. Jeżeli chodzi o catering to jest pare dobrych kucharek, jednakże są już pozajmowane na cały 2009 rok.
Dobre jedzenia oraz obsługę zapewnia Cichy Kącik z Sokółki
~JA NIE JA~
Napisano 30 styczeń 2009 - 22:05
MŁODA DZIEWCZYNA "WPADŁA", MUSI ZMIENIĆ STAN CYWILNY...
GORĄCO POLECAM PANIĄ IRENĘ TOLKO Z BOGUSZ. JEDZONKO PYCHA I NIEDROGO!!!
JAK KTOŚ CHCE TO ZNAJDZIE... ZAWSZE MOŻNA ZAPYTAĆ SOŁTYSA O PANIĄ TOLKO:)
~ula~
Napisano 27 sierpień 2009 - 09:26
Byłam też na kilku weselach w sokółce gdzie catering robiła karczma, niczym nie ustępował. Mam nawet wrażenie, że starano się bardziej niż w wypadku kumiały bo właściele chcą sobie wyrobić dobrą opinie.
Co do pani Joli, próbowałam, dobre, bez rewelacji. Zalatuje nieco domoróbstwem..

Pozdrawiam serdecznie, Urszula.
~Gość~
Napisano 27 sierpień 2009 - 10:29
ta ta karczma pod sokołem sama o sobie pisze -szczyty skromności a realia są jakie są syf -brudaski kucharki -a szefowa jak na haju( obiecuje cuda a faktycznie idzie w zapartego jak .....).a do kumiały im jak młodej ku...ie do emerytury takie są realia karczmy.Co do cateringu tradycyjnie muszę polecić Kumiałę, organizowali catering również na moje wesele - jedzenie bardzo dobre, jedynym problemem był fakt, iż dowożąc posiłki z tak daleka niektóre nie były już gorące a tylko lekko ciepłe, a z podgrzewaniem tego w kuchni znajdującej się w metal fachu był jakiś problem - do końca nie udało mi się zweryfikować jaki.
Byłam też na kilku weselach w sokółce gdzie catering robiła karczma, niczym nie ustępował. Mam nawet wrażenie, że starano się bardziej niż w wypadku kumiały bo właściele chcą sobie wyrobić dobrą opinie.
Co do pani Joli, próbowałam, dobre, bez rewelacji. Zalatuje nieco domoróbstwem..
Pozdrawiam serdecznie, Urszula.
~Gość~
Napisano 27 sierpień 2009 - 11:58
karczma powinna zmienić wszystko i wszystkich a nazwa proponowana to pod zdechłą sobaką lub sukąta ta karczma pod sokołem sama o sobie pisze -szczyty skromności a realia są jakie są syf -brudaski kucharki -a szefowa jak na haju( obiecuje cuda a faktycznie idzie w zapartego jak .....).a do kumiały im jak młodej ku...ie do emerytury takie są realia karczmy.
~aj ja jaj~
Napisano 10 wrzesień 2009 - 14:24
~czaurek~
Napisano 15 wrzesień 2009 - 12:13
to fakt że pewna ,,Pani'' ma język jak su...ka i nic nie jest jej obce.karczma powinna zmienić wszystko i wszystkich a nazwa proponowana to pod zdechłą sobaką lub suką
~Gość~
Napisano 22 listopad 2009 - 18:44
Ja jak najbardziej polecam cichy kącik ponieważ jedzenie jest super, fajnie można się z nimi dogadać i obsługa jest miła a w dodatku nie są drodzy jak "kumiała" kyóra przywozi jedzenie do du... i żąda astronomicznej sumy za ochłapy.
jedzienie z Kumialy do dupy? hahaha to mnie rozbawiłes ;] w zyciu sie z tym nie zgodze ;p
~Anna~
Napisano 22 listopad 2009 - 19:40
Z poważaniem, Anna C.
~Borat~
Napisano 22 listopad 2009 - 20:07
Anna bajerujesz z pelnym szacunkiem dla kucharek ale one tak ladnie nie pisza.Na forum najłatwiej krytykować, no cóż anonimowość pozwala wyżyć się z niespełnionych ambicji. Pracowałam na początku swojej kariery zawodowej jako kucharka, na kuchni +/- się znam. Nie mogę więc zrozumieć dlaczego tak krytykuje się lokalne knajpy? smakowało mi i jedzenie z kumiały, i z cichego kącika, karczmy czy metalfachu. Każdy ma inny gust, każdy ma też inne oczekiwania. Jeśli rzeczywiści komuś coś nie pasowało to zrozumiałabym opinie w stylu 'dowiezli zimne', 'porcje mniejsze niż ustalono', ale nie porównania typu 'ochłapy' czy 'suka'. nikomu to w niczym nie pomaga, ani nic nie mówi.
Z poważaniem, Anna C.
~Anna~
Napisano 22 listopad 2009 - 21:18
Każdy robi to, z czego ma w danym momencie pieniądze. A nie zawsze jest zapotrzebowanie na filologów j.rosyjskiego.
Raz jeszcze, z szacunkiem, A.
I powodzenia - żeby każdy robił w życiu to co chce, a nie to co musi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych