Jestem Ełczaninem od ponad pól wieku, mam samochód i też jeżdżę bardzo często po Ełckich ulicach i mnie nie przeszkadzają remonty na ulicach. Dziwi mnie to bardzo komu to tak przeszkadzają te remonty, jakim to szoferom przeszkadza, a chcieli by jeździć po dobrych drogach, no to niech wyjadą z Ełku na czas remontu i wrócą jak będą już nowe ulice. Jestem całym sercem za tym,żeby jak najwięcej ulic było poprzerabianych, ponieważ przybywa samochodów i robi się coraz ciaśniej na naszych ulicach. Dodam jeszcze by drogowcy za bardzo nie spieszyli się z tymi remontami i robili pomału, ale dokładnie, żeby nie trzeba by było później poprawiać. Tak trzymać! Cieszę się bardzo,że będzie można jeździć po nowych ulicach,oby takich więcej.
Strona 1 z 1
Chaos i bałagan na skrzyżowaniu :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 29 lipiec 2010 - 01:14 #2
Zapewne ~Tadeuszu~ jesteś tym kierowcą, który jeździ np. trabantem 20 km/h ( czyli zawalidrogą ) i nie masz dużo spraw do załatwiania a masz dużo wolnego czasu. Pewnie pamiętasz Ełk z małą ilością aut a z dużą ilością furmanek ...
Spacerki po Ełku - robi się piechotą lub rowerkiem - a nie samochodem. A korek na mieście - zwłaszcza w godzinach szczytu ( w upał ) - to katorga dla kierowców. Zauważyłeś to? Pozdrawiam.
Spacerki po Ełku - robi się piechotą lub rowerkiem - a nie samochodem. A korek na mieście - zwłaszcza w godzinach szczytu ( w upał ) - to katorga dla kierowców. Zauważyłeś to? Pozdrawiam.
Użytkownik tadeusz dnia 28 lipiec 2010 - 23:12 napisał
Jestem Ełczaninem od ponad pól wieku, mam samochód i też jeżdżę bardzo często po Ełckich ulicach i mnie nie przeszkadzają remonty na ulicach. Dziwi mnie to bardzo komu to tak przeszkadzają te remonty, jakim to szoferom przeszkadza, a chcieli by jeździć po dobrych drogach, no to niech wyjadą z Ełku na czas remontu i wrócą jak będą już nowe ulice. Jestem całym sercem za tym,żeby jak najwięcej ulic było poprzerabianych, ponieważ przybywa samochodów i robi się coraz ciaśniej na naszych ulicach. Dodam jeszcze by drogowcy za bardzo nie spieszyli się z tymi remontami i robili pomału, ale dokładnie, żeby nie trzeba by było później poprawiać. Tak trzymać! Cieszę się bardzo,że będzie można jeździć po nowych ulicach,oby takich więcej.
Napisano 29 lipiec 2010 - 14:23 #5
Użytkownik ~dorożka dnia 29 lipiec 2010 - 01:14 napisał
Zapewne ~Tadeuszu~ jesteś tym kierowcą, który jeździ np. trabantem 20 km/h ( czyli zawalidrogą ) i nie masz dużo spraw do załatwiania a masz dużo wolnego czasu. Pewnie pamiętasz Ełk z małą ilością aut a z dużą ilością furmanek ... Spacerki po Ełku - robi się piechotą lub rowerkiem - a nie samochodem. A korek na mieście - zwłaszcza w godzinach szczytu ( w upał ) - to katorga dla kierowców. Zauważyłeś to? Pozdrawiam.
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz