Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »


2 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~rolnik~

~rolnik~
  • Goście

Napisano 09 luty 2019 - 21:14

O co te krzyki z zagranicy sprowadzamy jeszcze gorsze mięso bo kolorowe a w rekach masaży się rozchodziło to część dawano dobrego i domieszka fioletowego z importu UEi wychodziła dobra kiełbaska i nikomu dupska nie rozerwało A jak polska krowa złamie nogę to wielki krzyk Ja osobiscie wolę wędlinę z krówki ze złamaną nogo aniżeli z mięska fioletowego ale od przyjacieli z UE



#2 ~były hodowca trzody~

~były hodowca trzody~
  • Goście

Napisano 10 luty 2019 - 09:44

Z bydła pourazowego [ oczywiscie bez antybiotyków  ]   mięso powinno byc oznaczone i TRZU=Y RAZY TAŃSZE bo dla rolników płacą 10-20% wartosci krowy



#3 ~Jes~

~Jes~
  • Goście

Napisano 11 luty 2019 - 14:47

Właśnie to od rolnika się zaczyna, za złotówkę wesz do Warszawy by gnał. Gdyby nie chęć rolnika to nie byłoby i kupujących chore zwierzaki.Protestują bo im ciężko, bo im mało,a górnikowi lekko? Poznać to towarzystwo i koniec.



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych