Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

52 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Marcin~

~Marcin~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 10:37

Mam wielka nadzieje ze zdobedziecie te pieniazki i bedzie wszystko dobrze, i to juz bedzie ostatnia operacja dla Szymonka. Tak zachowuje sie rodzina szukajaca pomocy dla swojej pociechy. Glowy do gory sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie ktorzy pomoga. a swoja droga czasami sie zastanawiam dlaczego te operacje sa takie drogie ?? do mnie to nie dociera!! Jeszcze raz glowy do gory ! Jestem z Wami. Zycze Powodzenia.

#2 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 11:34

Z całym szacunkiem ! Może Panowie Czarni sypną kasą z sakiewek !
Nie chcę byc złośliwy , ale to chyba ich rola ?
Wniosek jeden , nie tuczcie tych darmozjadów !
Pewnie niebawem stanie kolejna skarbonka....

#3 ~bakubaku~

~bakubaku~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 12:11

JAKIM TO TRZEBA BYĆ BYDLAKIEM I BEZ SERCA ŚCIE..EM ŻEBY BRAĆ ZA OPERACJE TAKIE PIENIĄDZE OD TAK MAŁEJ ISTOTY

#4 ~T~

~T~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 12:17

Ludzie przelejcie te pare zł.
Tu się czas liczy!!!!!
Wasze dzici też mogą kiedyś potrzebować pomocy

#5 ~X-man~

~X-man~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 12:23

Żyjemy w gówn...nym kraju czasem się go brzydze i pluje na tą polską flagę
- ale jeżeli my nie pomorzemy sami sobie to nikt nam nie pomoże -
Przelałem ostatnie 90 zł na tego chłopczyka więc nie mówcie, że
kasy nie macie bo ja też już nie mam.

#6 ~neajec~

~neajec~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 12:37

Nie pluj na polską flagę ,jak się nie podoba to się wyprowadź.Kim ty jesteś? Zastanawia mnie czy polakiem

#7 ~jan~

~jan~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 12:43

To się wyprowadż z tego kraju i nie pluj na polską flagę, bo patriotyzm i brak kasy to dwie różne sprawy .

#8 ~ar~

~ar~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 12:44

Jest też zbiórka na siepomaga http://www.siepomaga...rinfantis/c/414

#9 ~m~

~m~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 13:01

Mam dziecko w tym samym wieku ... nie da się przejść obok obojetnie-przelałam ile mogłam...

#10 ~x-man~

~x-man~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 13:13

Wyświetl postUżytkownik neajec dnia 21 luty 2012 - 12:37 napisał

Nie pluj na polską flagę ,jak się nie podoba to się wyprowadź.Kim ty jesteś? Zastanawia mnie czy polakiem

Pewnie jestes dumny że normalni ludzie muszą walczyć z czasem na
uzbieranie glupich 10 tys euro żeby dziecko przezylo?
to jest wlasnie nasza Polska. Szkoda mi po prostu ludzi szczególnie takich maluszków.
Napisz za co kochasz ten kraj- za biedę? za to, że co 5 dziecko nie je obiadu? za to, że takie małe dzieci
umierają bo potrzeba utrzymać armię urzędasów i opłacać 35-letnich emerytów? Za to, że 6 os. rodzina gnieździć się musi
w kawalerce? Co wogóle dała nam ta macocha ? To co mamy już to sami sobie wywalczyliśmy od naszej macochy.
Jak wyprowadzka do innego kraju była taka prosta i tam witali cudzoziemców tak jak swoich obywateli to
zosatła by tu tylko garstka emerytów na dogorywaniu.
Inne kraje dbają o swoich obywateli, otaczają opieką a Polska jest antyludzka.

#11 ~jan~

~jan~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 13:15

dajcie konto bankowe

#12 ~jan~

~jan~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 14:23

Wyświetl postUżytkownik x-man dnia 21 luty 2012 - 13:13 napisał

Pewnie jestes dumny że normalni ludzie muszą walczyć z czasem na
uzbieranie glupich 10 tys euro żeby dziecko przezylo?
to jest wlasnie nasza Polska. Szkoda mi po prostu ludzi szczególnie takich maluszków.
Napisz za co kochasz ten kraj- za biedę? za to, że co 5 dziecko nie je obiadu? za to, że takie małe dzieci
umierają bo potrzeba utrzymać armię urzędasów i opłacać 35-letnich emerytów? Za to, że 6 os. rodzina gnieździć się musi
w kawalerce? Co wogóle dała nam ta macocha ? To co mamy już to sami sobie wywalczyliśmy od naszej macochy.
Jak wyprowadzka do innego kraju była taka prosta i tam witali cudzoziemców tak jak swoich obywateli to
zosatła by tu tylko garstka emerytów na dogorywaniu.
Inne kraje dbają o swoich obywateli, otaczają opieką a Polska jest antyludzka.

#13 ~jan~

~jan~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 14:41

To że Państwo polskie nie ma na leczenie to nie znaczy że zacznę pluć na flagę Polski i wyrzeknę sie tego że jestem polakiem .
Słaba u Ciebie Polskość i słaby patriotyzm.Ja ciągle ile mogę to pomagam ,ale również uważam że są płacone pdatki i inne świadczenia i nikt nie powinien prosić o pomoc u zwykłyczh ludzi to powinno być w gestii służby zdrowia.
Jednakże w tym przypadku zanim coś się zmieni pomóżmy szymonkowi !!!i nie wyżekajmy się polskości

#14 ~Miro~

~Miro~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 15:07

Zamiast opowidać bajki w radiu o sukcesach balonowych i innych, niech lokalny lanser namawia do pomocy najbardziej potrzebującym. Byłem na koncercie "harytatywnym". Pomógł on jedynie lansującym się włodarzom naszego ciemnogrodu. Kwota na nim zebrana była ŚMIESZNA.

#15 ~kasia~

~kasia~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 15:23

mieszkam za granica jak moge pomoc?

#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 15:31

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 21 luty 2012 - 11:34 napisał

Z całym szacunkiem ! Może Panowie Czarni sypną kasą z sakiewek !
Nie chcę byc złośliwy , ale to chyba ich rola ?
Wniosek jeden , nie tuczcie tych darmozjadów !
Pewnie niebawem stanie kolejna skarbonka....
LEMINGU pipszony niech twoja partia Peło da temu dziecku kasę. Niech da ją ten premier, co 2,5 mln zł wydaje na loty do Gdańska i spowrotem albo Rostowski co gdzies zgubił 16 mld zł, albo Komorowski p-rezydent w Polsce, co wydaje 43 mln euro na swoje luksusowe zycie. Księża napewno dadza, ja przynajmniej od nich dostałam taka pomoc lemingu odmóżdżony. Ty chyba kacapski propagandzista, albo potomek jakiegos czerwonego kapusia.

#17 ~dzannet~

~dzannet~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 15:36

Wyświetl postUżytkownik jan dnia 21 luty 2012 - 14:41 napisał

To że Państwo polskie nie ma na leczenie to nie znaczy że zacznę pluć na flagę Polski i wyrzeknę sie tego że jestem polakiem .
Słaba u Ciebie Polskość i słaby patriotyzm.Ja ciągle ile mogę to pomagam ,ale również uważam że są płacone pdatki i inne świadczenia i nikt nie powinien prosić o pomoc u zwykłyczh ludzi to powinno być w gestii służby zdrowia.
Jednakże w tym przypadku zanim coś się zmieni pomóżmy szymonkowi !!!i nie wyżekajmy się polskości
Dlaczego wiec innym sa pieniadze/syn walesy/ a temu biedaczynie nie dlaczego?Dlaczego tusk nie pomaga ludziom tylko chce aby wiecej bylo dzieci i aby na nich pracoeali.

#18 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 15:37

Niech Owsiak, który zabrał z naszych datków 1 mln zł tu pomoże, ale już , natychmiast. Wszyscy sie bogacą, a takiemu dziecku nie ma komu pomóc. A NFZt? Q...a gdzie nasze pieniądze? ZUS je pobiera ale nie wypłaca NFZtom, bo i na te pieniadze Vincent Donkowy połozył łapska lepkie. Za smierc tego dziecka powinna odpowiedziec Kopaczowa smoleńska i ten premier. Dranie a nie ludzie.

#19 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 15:41

Wyświetl postUżytkownik dzannet dnia 21 luty 2012 - 15:36 napisał

Dlaczego wiec innym sa pieniadze/syn walesy/ a temu biedaczynie nie dlaczego?Dlaczego tusk nie pomaga ludziom tylko chce aby wiecej bylo dzieci i aby na nich pracoeali.
Dlaczego? Zydzi u nas są pod ochroną. Im wszystko, a Polacy moga umierac. Jeszcze tego nie wiecie. Z takiego wypadku on wyszedł poreperowany, ty byś nie miał szans. Jego ratowali za nasze składki. Kopaczowa zrobiła taką ustawę,że leki Polakom zdrożały o 300 %. Lecza na raka, ale chory nie może dostać leków osłonowych i to ma byc q...wa leczenie? W takim qure...m. kraju dzis zyjemy. To wy tą bandę wybraliście na swoja zgubę, wy idioci użyteczni.

#20 ~Kuba~

~Kuba~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 15:58

Dla osób chcących pomóc:

Fundacja na rzecz dzieci z wadami serca Cor Infantis
86 1600 1101 0003 0502 1175 2150 z dopiskiem „Szymon Kalinowski”
Dla wpłat zagranicznych:
USD PL93 1600 1101 0003 0502 1175 2024
EUR PL50 1600 1101 0003 0502 1175 2022
Kod SWIFT dla przelewów z zagranicy: ppabplpk

oraz przekazując 1% podatku:
Aby przeznaczyć 1% płaconego podatku dochodowego na operację Szymona prosimy w zeznaniu podatkowym PIT wpisać w odpowiednie rubryki 1% OPP: SZYMON KALINOWSKI
Nazwa OPP: Fundacja na rzecz dzieci z wadami serca Cor Infantis Numer KRS: 0000290273

Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych