Charakterystyczne imię z narodu pustynnego-zmyślonego i przez siebie wybranego
Najnowsze tematy
-
Niebezpieczne ulice Białegostoku
Weseli - gru 10 2019 08:49
-
Wysokie Mazowieckie - opinie
~zainteresowana~ - gru 04 2019 12:45
-
Fotowoltaika w Mońkach
~Energetyk~ - gru 03 2019 21:21
-
Kiedy kino w Kolnie?
~Darek~ - gru 03 2019 13:39
-
co to za baba w mundurze Legionów?
~raz za SLD teraz na PIS~ - gru 01 2019 14:59
Ełk. Oszust na portalu internetowym. Dawid J. kasę brał, a towaru nie wysyłał. Oszukał swoich klientów na 20 tys. zł :: zobacz komentowany artykuł
~Gość~
~Rew~
Napisano 03 styczeń 2018 - 15:01
Ty tępaku wyklęty spod napletka wyciśnięty
~kr~
Napisano 04 styczeń 2018 - 09:48
Dawid to teraz z Patrykiem i Sebastianem w jednej puli.
Brajan depcze im po piętach.
~gosc~
Napisano 14 sierpień 2018 - 12:57
Wpłaciłam zaliczke na wersalkę na jarmarku w innym województwie
juz dawno dla osoby z pieczątką PH Szymon Kosmala Orzechowo Stare Juchy i tej wersalki ani zaliczki nie dostałam a telefon nie odpowiada podobno zawieszona dzialalnosc od stycznia a zamowienie wziete na poczatku czerwca, Prosze o informacje kogos na temat tej osoby
~gosc~
Napisano 08 wrzesień 2018 - 16:32
zaliczka od PH Szymon Kosmala wkońcu została zwrócona
Napisano 25 październik 2019 - 12:09
Dopiero niedawno zapoznałam się z Pani wpisem. Widziałam Szymona Kosmalę sprzedającego meble i rowery na dwóch targowiskach w woj. mazowieckim jeszcze w lipcu 2018 roku., pomimo zawieszenia działalności gospodarczej w styczniu 2018 roku. Adres jego do korespondencji podany przez niego w styczniu 2018 roku już od grudnia 2017 roku był nieaktualny. Od ponad 1,5 roku Pan Szymon Kosmala jest winien pieniądze za zwrócony towar ( rozwiązanie umowy kupna) i mimo zasądzonego wyroku na moją korzyść i prowadzonego postępowania komorniczego uchyla się od zwrotu pieniędzy poprzez nie odbieranie korespondencji i zmieniane adresy. Na szczęście nieruchomości gruntowe pozostają na swoim miejscu ! Odradzam dokonywania zakupów w firmie P.H. Szumon Kosmala. Oszukana
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych