Tutaj jest spis bardzo fajnych naturalnych preparatów wspomagających odchudzanie bez stosowania diety -
Najnowsze tematy
-
Slimunox
~Patrycja~ - dziś, 02:52
-
Niebezpieczne ulice Białegostoku
Weseli - gru 10 2019 08:49
-
Wysokie Mazowieckie - opinie
~zainteresowana~ - gru 04 2019 12:45
-
Fotowoltaika w Mońkach
~Energetyk~ - gru 03 2019 21:21
-
Kiedy kino w Kolnie?
~Darek~ - gru 03 2019 13:39
Jak schudnąć bez żadnej diety? :: zobacz komentowany artykuł
~alexis222~
Napisano 07 luty 2014 - 14:03
Jeść zdrowo i rozsądnie, to najlepszy sposób na zdrowe zrzucenie zbędnej wagi.
Napisano 07 luty 2014 - 20:40
Jeść zdrowo i rozsądnie, to najlepszy sposób na zdrowe zrzucenie zbędnej wagi.
Zgadzam się z tym. Systematyczne posiłki w równych odstępach czasu co 3h. Żadne tabletki i tym podobne.
Napisano 10 luty 2014 - 15:11
i zacząc aktywnie żyć. Większa ktywność fizyczna zwieksza spalanie zbednym tkanek.
~bianka~
Napisano 10 luty 2014 - 18:30
Tak całkiem bez diety to chyba się nie da. Bo jednak jak człowiek za dużo je w stos. do potrzeb, to zazwyczaj gdzieś to się odkłada (u mnie w bioderkach). Ale u mnie np. dobrze się sprawdza figura no-apetite, bo łaknienie mi zmniejsza i nie podjadam między posiłkami, więc może tego spróbuj
Napisano 11 luty 2014 - 10:01
Tak całkiem bez diety to chyba się nie da. Bo jednak jak człowiek za dużo je w stos. do potrzeb, to zazwyczaj gdzieś to się odkłada (u mnie w bioderkach). Ale u mnie np. dobrze się sprawdza figura no-apetite, bo łaknienie mi zmniejsza i nie podjadam między posiłkami, więc może tego spróbuj
Zdrowe odżywianie. Żadne katujące diety.
4-5 posiłków dziennie , ostatnina 3 h przed snem. I nie podjadać między posiłkami.
Posiłek to też jabłko albo jogurt. Mniejsze porcje a częściej.
Omijać szerokim lukiem smażenie i słodkości. Parowanie, gotowanie, pieczenie. Dużo warzyw . Dostosować jadłospis do swoich potrzeb. No i aktywność fizyczna ok. 50 min dziennie albo chociaż 3 razy w tygodniu.
Nie ma mowy, że się nie schudnie.
Użytkownik M-i-l-a edytował ten post 11 luty 2014 - 10:02
Napisano 11 luty 2014 - 11:23
Systematyczna aktywność fizyczna też jest bardzo ważna, nie można o niej zapowinać. Jeżeli chodzi o szczupłą sylwetkę, to chyba najważniejszy jednak jest zdrowy rozsądek, cokolwiek będziemy robić.
Napisano 11 luty 2014 - 14:25
Systematyczna aktywność fizyczna też jest bardzo ważna, nie można o niej zapowinać. Jeżeli chodzi o szczupłą sylwetkę, to chyba najważniejszy jednak jest zdrowy rozsądek, cokolwiek będziemy robić.
Zgadzam się. Musimy zwracac uwage co jemy . Zdrowa dieta to 80-90% sukcesu, reszta ćwiczenia.
Napisano 17 luty 2014 - 12:32
Dokładnie i zarówno w diecie jak i w ćwiczeniach trzeba znać umiar
Napisano 25 luty 2014 - 11:19
Nie ma sensu jeść jakieś tabletki gdy się nie ma odpowiedniej diety i ruchu. Waga wróci po pewnym czasie z powrotem, czasem nawet może być gorzej, więc dieta i ćwiczenia są najważniejsze a nie jakieś tabletki. Słyszałem, że niektóre bardzo mocno obciążają wątrobę.
Napisano 25 luty 2014 - 15:00
Ale mamy przeciez społeczeństwo lekomanów i tabletkomanów. Na wszystko znajdzie się jakas cudowan tabletka: połkniesz i cud!
~mirek~
~ania96~
Napisano 06 marzec 2014 - 07:35
Spalacz warto 1-2 brac (koszt ok 3zł)
i białka dużo jeść
wody 2.5 litra na dobe minimum
Napisano 26 marzec 2014 - 15:09
Moim zdaniem podstawą jest sport Nawet jak zjesz sobie jakieś ciacho, a potem pobiegasz czy pojeździsz na rowerze, kalorie Ci się spalą
Napisano 10 kwiecień 2014 - 15:30
Napisano 11 kwiecień 2014 - 08:39
Wspomniano wyżej o preparatach wspomagających odchudzanie - to wielki błąd, na takich preparatach już niejeden się "przejechał",wystarczy tylko patrzeć na to co się i ile czego je. Nie opychać się,odrzucić słodycze,pić dużo wody mineralnej,niegazowanej,jadać w małych ilościach 5 x dziennie i przede wszystkim ruszać się,nie siedzieć przed komputerem,życie aktywne więcej zdziała niż jakiekolwiek preparaty czy drastyczne odchudzanie się typu ..nic nie będę jeść.....
~Gabrielka~
Napisano 07 lipiec 2014 - 16:51
Preparaty śliska rzecz. Prędzej sięgnęłabym po systemy odchudzania takie jak dieta cambridge, gdzie je się zarówno gotowe posiłki jak i normalne jedzenie. Moja siostra schudła w ten sposób 15 kg i nie nadrobiła jak do tej pory. No ale fakt - zmienili jej nawyki żywieniowe i je teraz bardzo zdrowo.
Napisano 08 lipiec 2014 - 17:19
Tutaj jest spis bardzo fajnych naturalnych preparatów wspomagających odchudzanie bez stosowania diety -
5 posiłków dziennie, co 3 h, ostatni posiłek na 3 h przed spaniem, a nie jak niektórzy mawiaja o 18.00 ruch: spacery, kijki, rower
~Monika~
Napisano 24 lipiec 2014 - 07:01
Oczywiście ważna jest zmiana stylu żywienia żadne proszki czy głodzenie się nie pomoże. Sama nie raz próbowałam różnych diet cud które są cudowne ale po pewnym czasie tracisz całą energię i jesteś senna. Każdy organizm żeby dobrze funkcjonował potrzebuje paliwa podaje namiar na panią która wszystko wytłumaczy i zmieni życie na przyjemne i szczupłe strefazmian.wix.com/strefazmian
~stracona kasa na grubasa~
Napisano 27 lipiec 2014 - 06:42
Wtakim razie siostrze grozi poprawczak za nieumyslne spowodowanie smierci
żenada ! szwajcaria dała tyle kasy a grubasy tylko po 3-4 kilo schudły a wystarczy kolacji nie jeść i efekt ten sam po miesiącu darmo
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: bez diety, naturalne preapraty, schudnąć, odchudzanie
Pozostałe →
Hydepark →
SlimunoxNapisany przez ~Patrycja~ , dziś, 02:52 ![]() |
|
|
||
Serwisy specjalne →
Współczesna Kobieta →
Preparat na odchudzanie figurena slim - wasze opinieNapisany przez ~Sylwianka~ , 06 gru 2018 ![]() |
|
|
||
Tematyczne →
Styl życia →
Dieta kopenhaskaNapisany przez Grubinski , 11 cze 2015 ![]() |
|
|
||
Pozostałe →
Hydepark →
DIETA DUKANANapisany przez ~Gość~ , 16 sty 2013 ![]() |