Cześć!
Tomek,
Fundacji im.Stefana Batorego
~Andrzej~ - 52 minut temu
~PACJENT~ - wczoraj, 13:25
~Robert~ - lut 15 2019 22:15
~gość~ - lut 15 2019 19:57
~Lewy~ - lut 15 2019 19:31
Napisano 13 styczeń 2019 - 13:36
Cześć!
Tomek,
Fundacji im.Stefana Batorego
Napisano 13 styczeń 2019 - 15:53
powiem szczerze, że robiąc ten test myślałem, że będą większe podziały w społeczeństwie. Zwłaszcza w kwestii podejścia do osób homoseksualnych. A tu psikus, okazuje się, że wcale nie jesteśmy tak podzieleni jak to się nam wydaje!
Napisano 13 styczeń 2019 - 16:02
Zrobiłem quiz i przypadł mi do gustu. Są luźne pytania jak rosol czy pomidorowa, są też pytania które są bardzo ważne jak in vitro. Może ktoś zwróci uwage na to czego chcemy
Napisano 13 styczeń 2019 - 17:29
Zrobiłem quiz i przypadł mi do gustu. Są luźne pytania jak rosol czy pomidorowa, są też pytania które są bardzo ważne jak in vitro. Może ktoś zwróci uwage na to czego chcemy
Ja po zrobieniu quizu doszłam do wniosku, że może i gusta mamy różne, ale w ważnych sprawach jesteśmy zgodni. I to jest piękne.
Napisano 13 styczeń 2019 - 18:03
powiem szczerze, że robiąc ten test myślałem, że będą większe podziały w społeczeństwie. Zwłaszcza w kwestii podejścia do osób homoseksualnych. A tu psikus, okazuje się, że wcale nie jesteśmy tak podzieleni jak to się nam wydaje!
I bardzo dobrze! Może w końcu społeczeństwo zobaczy że jesteśmy raczej zgodni, a to że w ważnych kwestiach się zgadzamy jest na prawdę budujące
Napisano 13 styczeń 2019 - 19:35
zrobiłam, ani to straszne, ani trudne, a efekt pozytywny. Od razu dałam rodzicom do zrobienia i z dobrym słowem spojrzeliśmy na wyniki . Można? można
Napisano 13 styczeń 2019 - 22:10
Myślałem, że to będą takie pytania na wiedzę historii kraju, a tu takie zaskoczenie! Super pomysł to przede wszystkim ale też ciekawa realizacja. Duża piona za spot na tej stronie z linku
Napisano 14 styczeń 2019 - 15:54
Szybki quiz i ciekawe doswiadczenie jacy jestesmy zgodni. Jestem bardzo zaskoczony, ze wiekszosc osob ma takie same zdanie.
Napisano 14 styczeń 2019 - 18:36
też myślałem ,że będzie więcej z historii kraju, takie szczegóły jak daty wydarzeń- a tu na luzie , więcej o poglądach
Napisano 17 styczeń 2019 - 16:57
Musimy tylko pamiętać, żeby tolerować osoby, których zdanie jednak się różni od naszego. W końcu to my tworzymy ten kraj wspólnymi siłami
Napisano 18 styczeń 2019 - 11:02
Jestem zaskoczony, mam dość odemienne zdanie a patrzac na wyniki wcale sie tak nie roznie od reszty ! Mile zaskoczenie
Napisano 18 styczeń 2019 - 13:42
Widziałem wczoraj w TV spot reklamowy tego quizu. Polecam rozwiązać każdemu kto uważa, że Polska to kraj podziałów. Zdziwicie się.
Napisano 19 styczeń 2019 - 12:27
O quizie powiedziała mi... moja mama. Zadziwiająco podobne myślenie mamy wszyscy. Polska nie jest krajem podziałów.
Napisano 19 styczeń 2019 - 18:28
dowiedzialem sie o tej kampani od znajomego. Zawsze myslalem ze strasznie sie roznimy od siebie a tu zonk. quiz pokazuje ze mamy bardzo pdoobne zdanie.
Napisano 20 styczeń 2019 - 20:23
Quiz jest bardzo wartościową inicjatywą pokazująca że wcale tak bardzo się nie różnimy, a podziały zazwyczaj siedzą w głowie
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych