Skocz do zawartości

• (5 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 3
  • 4
  • 5

Jesienią pojedziemy lepszymi drogami :: zobacz komentowany artykuł

~.~

• Grupa Goście

Napisano 21 listopad 2009 - 05:44 #81

„Z naszych parlamentarzystów w Sejmie "wyróżnił” się tylko jeden(…)Wszystko za sprawą złożonego z sejmowej mównicy oświadczenia poświęconego działalności(…)Zespołu Tańca Rewiowego "Tamburmajorki. Poseł opowiadał o nich, a właściwie sapał przez kilka minut. Efekt? Śmiech kilku milionów widzów”.
http://www.tvn24.pl/...orek,wideo.html
0

~Radzilow~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2009 - 00:37 #82

Wyświetl postUżytkownik . dnia 21.11.2009, 04:44:10 napisał

„Z naszych parlamentarzystów w Sejmie "wyróżnił” się tylko jeden(…)Wszystko za sprawą złożonego z sejmowej mównicy oświadczenia poświęconego działalności(…)Zespołu Tańca Rewiowego "Tamburmajorki. Poseł opowiadał o nich, a właściwie sapał przez kilka minut. Efekt? Śmiech kilku milionów widzów”.

Cytujesz swoją ukochaną gazetkę. Moje gratulacje, jeśli podstawą twoich poglądów są treści przekazywane przez tą gazetę. Jakby nie patrzeć poseł jak nikt inny skutecznie promuje nasz region. Ty mu w tym pomagasz. Tak trzymaj!
0

~Grajewianin~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2009 - 07:44 #83

Jaki poseł, takie oświadczenie-wspaniała promocja sapania.
0

~Radzilow~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2009 - 20:48 #84

Wyświetl postUżytkownik Grajewianin dnia 24.11.2009, 06:44:30 napisał

Jaki poseł, takie oświadczenie-wspaniała promocja sapania.

Dla ciebie promocja sapania, dla powiatu grajewskiego - promocja regionu.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Radzilow 

• Nowy
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 24-listopad 09

Napisano 24 listopad 2009 - 21:31 #85

Wyświetl postUżytkownik Radzilow dnia 24.11.2009, 19:48:17 napisał

Dla ciebie promocja sapania, dla powiatu grajewskiego - promocja regionu.

Poseł dba o promocję regionu. Żaden inny poseł nawet o tym nie pomyślał. Brakuje metod autoprezentacji, lecz promocja regionu skuteczna.
0

~X~

• Grupa Goście

Napisano 10 grudzień 2009 - 09:34 #86

Wyświetl postUżytkownik Robercik dnia 20.11.2009, 21:36:35 napisał

Największą promocją jest rozwój Słucza, Klimaszewnicy i Łoji w naszej gminie. Więcej wsi nie ma. Ale Słucz ma Panią sekretarz, Klimaszewnica panią skarbnik, Łoje leżą ze zrozumiałych względów na sercu samemu wójtowi. A reszta wiosek ma być cicho !!! Czego wam się chce? I tak macie za mało głosów to nic nie zdziałacie he he!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Popieram to wypowiedz oby więcej ludzi przejrzało na oczy bo Robert Z nie nadaje się na Wójta z nim rozmowa to jak dupo za przeproszeniem............
0

~Pochodzę z Radziłowa~

• Grupa Goście

Napisano 12 styczeń 2010 - 01:07 #87

Co stało się z jezdniami na rynku w Radziłowie? Z takich szerokich porobiono jednokierunkowe. Kto wymyślił to utrudnianie kierowcom jazdy? Byłem w Radziłowie w święta, kierowcy nie mają teraz lekko. Wszędzie drogi są poszerzane a w moim kochanym Radziłowie odwrotnie. Ciekawe co zastanę następnym razem?
0

~k~

• Grupa Goście

Napisano 12 styczeń 2010 - 08:48 #88

Niedawno podawałeś się za mieszkańca Wiązownicy. W Radziłowie jest JEDEN odcinek jednokierunkowy, ale może masz na myśli te jednokierunkowe jezdnie, które prowadzą do Warszawy, a tam siedzi świstak i pociąga za sznurki, bo przecież zbliżają się wybory i trzeba myśleć o swoim tyłku i to poprzez podjudzanie?
0

~Radziłów~

• Grupa Goście

Napisano 24 styczeń 2010 - 22:51 #89

Stop bezmyślnym zmianom i wyrzucaniu pieniędzy w błoto. Pora na zmiany. Dość z poniżaniem, szydzeniem i niezauważaniem potrzeb najbiedniejszych i rolników. Nie liczą się jedynie interesy najbogatszych z Radziłowa. Stop stworzonym układom. Zatrudniajmy prawdziwych mieszkańców Radziłowa a nie przyjezdnych. Stop drogom jednokierunkowym, stop ulotkom i gazetkom za które płaci cała gmina. Stop oczernianiu praworządnych obywateli gminy. Stop wyszydzaniu biednych przez uważających się za wykształconych ludzi.
0

~ala~

• Grupa Goście

Napisano 25 luty 2010 - 13:35 #90

Wyświetl postUżytkownik an dnia 14.09.2009, 19:42:29 napisał

Nie należy zapominać o bateriach i torbach ekologicznych ;) Place zabaw, drogi, nawet barierki. Tylko co z tego? Radziłów zawdzięcza swój rozwój głównie dzięki Kazimierzowi G. Jemu zawdzięczamy wiele. Długo nikt nie dorośnie mu do pięt. A wyższego, a nawet matury nie ma. A magistrowie inżynierowie uczyć się od niego mogą, a z tego co widzę to nawet powinni. Panie pośle, panie Kazimierzu, w imieniu całej społeczności gminy Radziłów serdeczne podziękowania. Gdyby nie Pan, to dalej jeździlibyśmy po bruku i wodę ze studni wydobywali. Żałujemy, że Pan zrezygnował z wójtostwa w naszej gminie. Długo nie będzie tak dobrego gospodarza. Pozdrawiam. Życzę również obecnemu dobremu wójtowi Robertowi sukcesów, które możnaby choćby porównać do sukcesów poprzednika. Nie należy się zrażać porażkami, trzeba iść do przodu. Poseł przed laty Pana zatrudnił, a to powinno motywować do działań służących rozwojowi gminy Radziłów. Trzeba starać się, by mu dorównać. Tego Panu życzę.

Ja tam nie dziękuje i tym bardziej nie żałuję.
0

~wala~

• Grupa Goście

Napisano 25 luty 2010 - 13:43 #91

Wyświetl postUżytkownik Beatrofon dnia 18.09.2009, 19:26:09 napisał

Poseł nie ma czym się chwalić. Ja przejeżdżam średnio 5 000 km, a w gazetach o mnie nie piszą. Raczej po próżnicy on tak nie jeździ, więc chwalić go za to.

Nie wiem czy jeździ tyle. Pieniądze za tyle kilometrów bierze.

Jak ptaszek narobi ci na parapecie, to też jego wina? To co używane się niszczy. A tacy jak ty to pewnie pomagają się niszczyć kilofami i młotami. Pewnie gdyby ci lepiej jechać do ośrodka po kamyczkach, albo do Dębówki po piaseczku. Jak to było kiedyś.

A jak co źle w gminie to wina obecnego wójta. Nie pamiętamy o przeszłości. Typowa argumentacja KALEGO.

Nie rozpiera cię duma, że mieszkaniec tej samej gminy został posłem? Aaaa. Zapomniałem. Wkurza cię to. No tak, gdyby od ciebie to zależało do Kazimierz byłby biednym bezdomnym włóczęgą. Kazimierz to człowiek sukcesu i to jak widać razi niektórych w te złośliwe oczka. Ja lubię patrzeć na niego i cieszę się jak można gdzieś zobaczyć plakat.

Nie rozpiera . Raczej wstyd mi.

Wchodząc na stronę internetową przeglądając inne materiały można dostrzec nutkę fantazji i zmysł polonistyczny. Wspaniale, że strona się rozwija. Poseł robił, robił, robił i nie czekał żeby chwalić się tym w gazetkach. A znam takich ludzi co najpierw się chwalą, a przede wszystkim się chwalą.

Głównie stawiał gorzałę. Co było dobrym pomysłem wyborczym , przyznaję uczciwie.

0

~nikolaj~

• Grupa Goście

Napisano 25 luty 2010 - 13:53 #92

Wyświetl postUżytkownik Radziłowiak dnia 29.09.2009, 19:14:56 napisał

Poprzedniemu wójtowi Kazimierzowi Gwiazdowskiemu - obecnie posłowi - zawdzięczamy wprowadzenie zacofanej wsi (gdzie były brukowane lub piaszczyste drogi, ludzie załatwiali się do wiaderka lub w latrynie, wodę czerpali ze studni, telefonów było kilkanaście w gminie) w świat cywilizacji. Doprowadził do porządku większość dróg gminnych, skanalizował większość gminy, wybudował wspaniałą szkołę. Intensywnie wykorzystywane drogi mają prawo rozpadać się. Znaczy się, że dobrze wykonane były skoro ludzie chętnie z nich korzystali. To co używane niszczy się. Poseł Gwiazdowski, jak mało kto, w swoich oświadczeniach promuje okoliczne tereny. Gdyby nie on, Polska nigdy nie usłyszałaby o Radziłowie, Grajewie.

Panie Kaziku, Radziłów jest z Panem

Tekst pochwalny jak w Rumunii za czasów Ceausescu , chwalący SŁOŃCE KARPAT.
0

~malina~

• Grupa Goście

Napisano 25 luty 2010 - 14:03 #93

Wyświetl postUżytkownik keno dnia 6.10.2009, 18:50:36 napisał

stanowisko podarować kaziu chciał swemu wybrańcowi dzięki listom roznoszonym do każdego domu, nie wypaliło, niedługo sam będzie na łasce wyborców, a głosów tancerek może nie wystarczyć,
za kazia wielu radnych ogarniała na sesjach przedziwna słabość, a najdelikatniejszy z chorych wychodził z sesji i kładł się do rowu, odpoczywał w nim nawet kilka godzin, dziwnym zbiegiem okoliczności wraz z odejściem kazia skończyła się ta niezwykła dolegliwość
a poza tym dziwi mnie, że jeszcze nie założyłeś bloga

Ta DOLEGLIWOŚĆ świadczy tylko o skąpstwie obecnego wójta. Nie stawia to i słabości nie mają.
0

~lu~

• Grupa Goście

Napisano 27 luty 2010 - 07:47 #94

Wyświetl postUżytkownik wala dnia 25.02.2010, 12:43:57 napisał

Głównie stawiał gorzałę. Co było dobrym pomysłem wyborczym , przyznaję uczciwie.

Po pierwsze, kto gdzie i komu? Po drugie... Zastanawia mnie popularność obecnego wśród Radziłowskich alkoholików. Z pewnością nie bierze się ze stawiania im gorzały :blink:
0

~milews~

• Grupa Goście

Napisano 27 luty 2010 - 08:15 #95

Wyświetl postUżytkownik lu dnia 27.02.2010, 06:47:09 napisał

Po pierwsze, kto gdzie i komu? Po drugie... Zastanawia mnie popularność obecnego wśród Radziłowskich alkoholików. Z pewnością nie bierze się ze stawiania im gorzały :blink:

To ja się pytam gdzie i kiedy. Czy GWIAZDA SZPAGATU wykonała swój numer życia na imprezie abstynentów ? Śmiem wątpić.
0

~xxxxxx~

• Grupa Goście

Napisano 27 luty 2010 - 11:19 #96

Ha. Ciekawy temat został poruszony. Mnie również ciekawi dlaczego każdy pijaczek głosował na obecnego.
0

~~krzysiek~~

• Grupa Goście

Napisano 28 luty 2010 - 21:52 #97

Wyświetl postUżytkownik xxxxxx dnia 27.02.2010, 10:19:59 napisał

Ha. Ciekawy temat został poruszony. Mnie również ciekawi dlaczego każdy pijaczek głosował na obecnego.

Jeśli naprawdę tak głosowali to świadczy o ich uczciwości. I o tym , że nie są wplątani w różne intrygi. Pijaczki to przeważnie ludzie uczciwi , którzy trzeźwo nie mogą patrzeć na obecną rzeczywistość. RANCHO teraz idzie. Tam pijaczkowie to też ludzie poczciwi. Poznali się na wójcie tak jak nasi na kaziku.
0

~433AqO~

• Grupa Goście

Napisano 28 luty 2010 - 22:26 #98

;)
0

~3~

• Grupa Goście

Napisano 02 marzec 2010 - 09:34 #99

Ranczo pasuje do Kazika. :D
0

~pan~

• Grupa Goście

Napisano 14 czerwiec 2010 - 23:45 #100

Zamknijmy tą podłość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

• (5 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 3
  • 4
  • 5

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych