Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »


23 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Magda2984~

~Magda2984~
  • Goście

Napisano 03 październik 2010 - 16:09

Moim zdaniem Kuchenne rewolucje zmierzają ku końcowi.Magda Gessler uważa się za boginię,jest bardzo zarozumiała i niemiła.

#2 ~Iza~

~Iza~
  • Goście

Napisano 03 październik 2010 - 17:18

Kiedyś byłam ze znajomymi w jednej z jej knajpek w W-wie. Szanowna Pani siedziała przy stoliku obok i przez cały czas rozmawiała przez telefon. Robiła to bardzo ostentacyjnie. Swoim głosem wypełniała całą salę, tak, ze wszyscy goście zmuszeni byli do wysłuchiwania jej problemów i mądrości. Do tego te ceny, nieadekwatne do jakości potraw.
Aż chce sie powiedzieć, uczył Marcin Marcina.....

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 październik 2010 - 17:21

Moim zdaniem Kuchenne rewolucje zmierzają ku końcowi.Magda Gessler uważa się za boginię,jest bardzo zarozumiała i niemiła.

Zgadzam się. Ten program do niewypał. Ta baba doprowadza pracowników restauracji do łez. Powinni zdjąć z anteny ten program.

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 październik 2010 - 17:47

Zgadzam się. Ten program do niewypał. Ta baba doprowadza pracowników restauracji do łez. Powinni zdjąć z anteny ten program.


Może i zarozumiała, ale profesjonalistka. Uczestniczący w programie niech się zdecydują: bylejakość i radosna twórczość restauracyjna czy profeska okupiona pracą. Nic łatwo nie przychodzi, a opier*** od osoby znającej się na swoim fachu nie powinien być chyba powodem do załamania nerwowego...

#5 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 październik 2010 - 17:52

Może i zarozumiała, ale profesjonalistka. Uczestniczący w programie niech się zdecydują: bylejakość i radosna twórczość restauracyjna czy profeska okupiona pracą. Nic łatwo nie przychodzi, a opier*** od osoby znającej się na swoim fachu nie powinien być chyba powodem do załamania nerwowego...

To, że profesjonalistka to nie znaczy, że ma się wymądrzać i pokazywać że jest najlepsza. Ma pomagać ludziom, a nie doprowadzać do zamykania lokalów.
I poza tym nie każdy ma mocną psychikę.

#6 ~Piotr~

~Piotr~
  • Goście

Napisano 03 październik 2010 - 19:23

Kazda duza d*** ugotuje dobrą zupę.

#7 ~Gruby~

~Gruby~
  • Goście

Napisano 03 październik 2010 - 19:31

Tak Tępej .y nie widziałem od lat.. Pozdro dla podlaskiego !

#8 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 03 październik 2010 - 20:19

Lepiej niech nie próbują się promować na siłę i reklamować. Bardzo chętnie oglądam program "Kuchenne rewolucje", gdyż cześto bywam w różnych restauracjach i nareszcie można zobaczyć jak głęboko w du*** mają klienta właściciele... Cwaniacy i wielcy "finansiści" - żałosne.

#9 ~gcfdjhgf~

~gcfdjhgf~
  • Goście

Napisano 03 październik 2010 - 21:54

[do hells kitchen to im daleko ramsey jest i tak bezkonkurencyjny swoja droga przeczytajcie kill grill to sami zobaczycie co sie dzieje w rwstauracjach

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 październik 2010 - 23:29

Kazda duza d*** ugotuje dobrą zupę.




BRAVO POPIERAM CIE KOLEGO :P

#11 garfield

garfield

    Kierownik działu

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 574 postów

Napisano 04 październik 2010 - 07:43

To, że profesjonalistka to nie znaczy, że ma się wymądrzać i pokazywać że jest najlepsza. Ma pomagać ludziom, a nie doprowadzać do zamykania lokalów.
I poza tym nie każdy ma mocną psychikę.

Właśnie ona próbuje pomóc i coś zrobić w tych punktach dobrego.
Niestety pokazuje to jacy polscy pracodawcy są tępi i ograniczeni.
Jest jedna racja i koniec.

Dobrze ze nie pokazują nic w Białymstoku to by była dopiero porażka. Karierowicze by pokazali jacy oni są wielcy.


To że jest ordynarna czasami chamska to wynika z usposobienia właściciela i podejścia do sprawy. Najpierw prosi o pomoc Magdę G a potem zaczyna ustawiać ją zamiast słuchać o zmianach.
Niestety zawsze "najmądrzejsi" pracodawcy mają rację. I tu można sobie popatrzeć jak swoich pracowników traktują.

#12 ~bk~

~bk~
  • Goście

Napisano 04 październik 2010 - 08:40

Właśnie ona próbuje pomóc i coś zrobić w tych punktach dobrego.
Niestety pokazuje to jacy polscy pracodawcy są tępi i ograniczeni.
Jest jedna racja i koniec.

Dobrze ze nie pokazują nic w Białymstoku to by była dopiero porażka. Karierowicze by pokazali jacy oni są wielcy.


To że jest ordynarna czasami chamska to wynika z usposobienia właściciela i podejścia do sprawy. Najpierw prosi o pomoc Magdę G a potem zaczyna ustawiać ją zamiast słuchać o zmianach.
Niestety zawsze "najmądrzejsi" pracodawcy mają rację. I tu można sobie popatrzeć jak swoich pracowników traktują.

W Bialymstoku w ubieglym tygodniu krecono w "peper" na Warszawskiej. Ciekawe co z tego wyszlo?

#13 ~wasyl~

~wasyl~
  • Goście

Napisano 04 październik 2010 - 08:48

A jak ten gozdek niby właściciel sie tłumaczył. Jak zwykły buc. Że taka jest decyzja zarządu, a on bidula właściciel nic nie ma do gadania. To kto do k.... jest tam włascicielem. To p..... nie własciciel.

#14 garfield

garfield

    Kierownik działu

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 574 postów

Napisano 04 październik 2010 - 08:53

W Bialymstoku w ubieglym tygodniu krecono w "peper" na Warszawskiej. Ciekawe co z tego wyszlo?

No ciekawe kiedyś byłem tam na weselu lokal fajny ciekawie będzie oglądnąć.

#15 ~gessler~

~gessler~
  • Goście

Napisano 04 październik 2010 - 08:54

W Bialymstoku w ubieglym tygodniu krecono w "peper" na Warszawskiej. Ciekawe co z tego wyszlo?


W tym peppersie? -> Pepper
kurcze, a co oni mieli jakies problemy z tą knajpą? Ciekawe kiedy emisja :D
Napewno obejrze bo ogladam każdy odcinek, ale skoro mowisz ze w ubieglym tygodniu krecili to moze dopiero w kolejnym sezonie puszcza :( a by sie obejrzalo co sie u nas wyprawia

#16 ~onan~

~onan~
  • Goście

Napisano 04 październik 2010 - 14:25

ja bylam w peper's jak krecono program,powiem szczerze,ze jedzenie na 60-70% oceniam..

#17 ~A_nulla~

~A_nulla~
  • Goście

Napisano 05 październik 2010 - 14:13

A czy ktoś może coś dobrego powiedzieć o jedzeniu podawanym w "przybytkach" pani Magdy Gessler??? Bo mnie nie smakowało nijak. W byle smażalni mają lepsze...

#18 ~Ewcik~

~Ewcik~
  • Goście

Napisano 28 listopad 2010 - 20:48

Odcinek kręcony w Białymstoku w ostatnich dniach września będzie wyemitowany na przełomie grudnia i stycznia . Ciekawa jestem, jak wypadną :)
Wiem, że Pani Magda Gessler była pod wrażeniem fryzjera z Viva Stdio tuz nieopodal restauracji Peper's.

#19 ~Eleonora~

~Eleonora~
  • Goście

Napisano 28 listopad 2010 - 22:24

Pani Gessler przydałaby się chusta na głowe, a nie fryzier. W jakim lokalu w kuchni można gotować z takimi kudłami ?! No chyba, że włos do zupy dodaje GRATIS! Nawet gotując w domu szanujący gości kucharz zawiąże włosy, a Pani Gessler ciągle trzepie rozpuszonymi włosami nad jedzeniem. Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna powinna wypisać jej mandat za nieprzestrzeganie norm higienicznych.

Fuj, długi kręcony włos w talerzu. Obrzydlistwo!

#20 ~buzz~

~buzz~
  • Goście

Napisano 01 styczeń 2011 - 16:33

BRAVO POPIERAM CIE KOLEGO :P


No ciekawe skąd taka wiedza? Znacie się może na fast foodach frajerzy... Żałosne dupki z was



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych