Czesc dziewczyny zastanawiam sie co mozna dać malzenstwu na 5 rocznice slubu? Moje mysli kraza wokol czegos standardowegp czyli np. posciel, ale rowniez mniej standardowego np. ladne perfumy plus rocznica opisana w gazecie w lokalnej gazecie na pamiatke i ostatni moj pomysl krazy wokol czegos bardziej szalonego. Z racji ze jest to raczej wyluzowana i "postepowa" para myslalam tez o jakims moze jakims sex-gadzecie? Co sadzicie? Macie jakies pomysly bo nie mam zbyt duzo czasu?
Najnowsze tematy
-
Młode wilki
~Marrrcin~ - dziś, 22:13
-
Fundacja, która pomaga osobom ze stwardnieniem rozsianym
Gosia35 - wczoraj, 13:01
-
Wysokie Mazowieckie - opinie
~zainteresowana~ - wczoraj, 12:45
-
Fotowoltaika w Mońkach
~Energetyk~ - gru 03 2019 21:21
-
Kiedy kino w Kolnie?
~Darek~ - gru 03 2019 13:39

Najlepszy prezent dla malzenstwa na 5 rocznice slubu?!
Napisano 08 sierpień 2015 - 12:49
witam cie kaczuszka chyba juz "po ptokach" bo juz weekend i zapewne masz juz prezent na impreze, jednak jakbys nie miala jeszcze zrobionego shoppingu to mam pewne sugestie bo trzeba pamietac iż jest to niezwykla chwila (jesli para jest szczesliwa) i wypada zadbac aby czuli sie wyjatkowo w rocznice wiec raczej w gre wchodzi jakis wyszukany prezent.
Najlepiej jakby byl przydatny i sluzyl przez wiele lat badz do konca zycia przypominal ich szczesliwe chwile. Mam na mysli album ze zdjeciami np. z podpisami, mozesz kupic np. obraz na sciane, kosz z wykwintnymi slodkosciami. Jesli jubilaci sa koneserami dobrej kawy to sugerowalabym np. ekspres do kawy. Jesli chodzi o seks zabawke i masz czas to mozesz np. kupic nieordynarny masazer dla par na swiat doznan pl. Mozesz tez kupic osobne prezenty w zaleznosc od zainteresowan pary. Mam nadzieje, ze choc troszke pomoglam.
Powodzenia
Napisano 08 sierpień 2015 - 13:09
Bardzo ślicznie Tobie Sandra dziękuję za sugestie . Na szczęście mam jeszcze chwilę czasu bo party za tydzień. Trochę panikuję, bo dużo pracuję i nie mam czasu na długie chodzenie po sklepach i zastanawianie się co kupić, teraz już mi się obraz zarysował. Postawię może na dwa prezenty jeden "normalny" drugi "łóżkowy". pozdrowionka i milego weekendu.
~nikola~
Napisano 08 sierpień 2015 - 13:18
przy dwóch prezentach jest większe prawdopodobieństwo, ze któryś będzie trafiony hehe
~Gość~
Napisano 17 wrzesień 2015 - 13:56
Może jakis przyrząd kuchenny (jak się skarzą na brak czegoś)
albo zafundować im jakiś voucher?
Napisano 21 wrzesień 2015 - 08:18
ja bym byla za wspolnie spedzonym chociaz weekendem w jakiejs stolicy miasta europejskiego w przyjemnym hotelu itp
Napisano 06 grudzień 2015 - 10:41
moim zdaniem najlepsze prezenty dla młodych małżeństw to coś eleganckiego i praktycznego zarazem. myślę, że nadałoby się na przykład piękne, zdobione lustro z Pięknie Mieszkaj, albo jakieś inne ich elementy wystroju.
Napisano 07 grudzień 2015 - 11:16
Chyba jakas wycieczka albo wyjazd byłaby świetnym prezentem
~Gość~
Napisano 13 luty 2016 - 10:05
Można też dać bony jubilerskie na zakupy w Aparcie i wtedy sami sobie coś gustownego wybiorą, co będzie im przypominało tą rocznicę po latach:)
~adek33~
Napisano 01 marzec 2016 - 11:23
Nie tylko na rocznicę ślubu ale też na Walentynki mam fajny pomysł myślę że będziesz zadowoloa wpisz sobie w oogle Artess i wybierz coś dla siebie
~Olek99~
Napisano 01 marzec 2016 - 11:42
Atress robi też mega prezenty w postaci biżuterii czy to dla kobiety czy dla mężczyzn warte uwagi
~Gość~
Napisano 09 marzec 2016 - 20:43
Jak już o biżuterii myśleć to ja bym celowała w Apart, albo w ich bony jubilerskie
~Agata~
Napisano 19 lipiec 2016 - 18:19
My z mężem zwykle robimy sobie wspólne prezenty w tamtym roku lataliśmy razem w tunelu aerodynamicznym w Lesznie. W tym postanowiliśmy, że przelecimy się balonem. Osobiście bardzo podobają mi się takie prezenty, niż coś co by miało zajmować miejsce w domu i obrastać kurzem.
Napisano 27 lipiec 2016 - 18:17
Lot balonem to jedna z rzeczy, o której marzę, chyba namówię moją wybrankę do tego i spróbujemy tego w tym roku na rocznicę ; )
~komada~
Napisano 27 lipiec 2016 - 22:48
wspólny wyjazd, taki tylko we dwoje. Do tego na koniec wyjazdu, ramka z zdjęciami z właśnie tych chwil, chodzi mi o taką cyfrową ramkę, kupisz ją na avans.pl w fajnej cenie, dostałam taką na rocznicę ślubu z zdjęciami z wesela. Super sprawa.
~Gość~
Napisano 20 styczeń 2017 - 20:40
Ja na rocznicę dostałam zegarek Albert Riele. Takie upominki lubię najbardziej:)
~bogna 32~
Napisano 22 marzec 2017 - 14:46
Uważam, że na takie okazje powinno kupić się coś wyjątkowego. ja swojemu bratu na rocznicę kupiłam na kuchnianawidelcu.pl zestaw białych filiżanek z porcelany. Obojgu sie prezent spodobał, a bratowa sama teraz dokupuje u nich na sztuki bo chce mieć całą zastawę. Dobry pomysł nie trzeba wydawać naraz sporej kwoty. No cóż praktyczne prezenty zawsze będą mile widziane.
~Iza~
Napisano 26 czerwiec 2017 - 19:37
Lot balonem to jedna z rzeczy, o której marzę, chyba namówię moją wybrankę do tego i spróbujemy tego w tym roku na rocznicę ; )
Balonem nie latałam jeszcze, ale byłam w tunelu aerodynamicznym w Lesznie też fajna zabawa i wspomnienia.
~Roksana~
Napisano 20 lipiec 2017 - 09:58
Byłam ostatnio na podobnej okazji, tylko to była 3 rocznica ślubu. I Ci moi znajomi t takie luzackie małżeństwo, że pościel czy zastawa obiadowa to totalnie staroświecki prezent by był. Dałam im voucher do tunelu aerodynamicznego u nas w wielkopolsce. Nie powiem byli zaskoczeni, ale i zadowoleni.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych