Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »

Peklowanie mięsa w domu :: zobacz komentowany artykuł


15 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~basik~

~basik~
  • Goście

Napisano 03 grudzień 2008 - 15:19

zawiodłam się! teraz potrzebuję dokładny przepis, a on... gdzieś na papierze! dzięki, nie mam czasu ani kiosku pod nosem

#2 ~Bogdan~

~Bogdan~
  • Goście

Napisano 14 grudzień 2012 - 20:21

A gdzie przepis na zalewę???

#3 ~Kamil~

~Kamil~
  • Goście

Napisano 15 grudzień 2015 - 18:43

Przeczytałem i wiem mniej niż przed przeczytaniem.
Podziękował z takimi poradnikami.



#4 ~abc~

~abc~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2016 - 16:08

Kupa bzdur a mało konkretów!



#5 ~Simon~

~Simon~
  • Goście

Napisano 25 sierpień 2016 - 00:20

Saletra nie jest od koloru tylko a glownie po to by nie pozwolic rozwinac sie bakteriom.



#6 ~rrrrrrrrrr~

~rrrrrrrrrr~
  • Goście

Napisano 17 marzec 2017 - 19:47

minimum wiadomości a przepis jaki znam to przyprawy zależnie od gustu a przede wszystkim czosnek natomiast sol zalewa powinna być mocna najlepiej sprawdzić wrzucając surowe jajo albo ziemniak jak pływa to stężenie jest dobre a jeżeli chodzi osuchę peklowanie to najlepiej w okresie zimowym jest to najbezpieczniejsze ze względu na psucie się mięsa wysoka temperatura otoczenia przepis w mojej rodzinie od pokoleń . rykardo



#7 ~Waldek~

~Waldek~
  • Goście

Napisano 17 marzec 2018 - 22:45

Nic z tego artykułu nie wynika



#8 ~D~

~D~
  • Goście

Napisano 27 marzec 2018 - 14:34

Bzdury od poczatku do konca. Np minimalny kawalek to 3kg. Wyssane z palca. Ja pekluje maksymalnie kawalki po 1 kg. Jeszcze sie ktos przez was zatruje.

#9 ~Jo~

~Jo~
  • Goście

Napisano 19 czerwiec 2018 - 13:29

Masakra

#10 ~wojtek~

~wojtek~
  • Goście

Napisano 01 sierpień 2018 - 23:56

jak mozna pisac takie bzdury???

#11 ~christo~

~christo~
  • Goście

Napisano 07 sierpień 2018 - 12:02

Fakt że bzdury tym bardziej że obecnie nie zaleca się stosowania saletry z tego powodu że łatwo przesadzić z waga natomiast zalecana jest peklosól jak bezpieczniejsze rozwiązanie.



#12 ~xyz~

~xyz~
  • Goście

Napisano 03 grudzień 2018 - 15:53

no naprawde nic nie wynika.dzieki za takie tlumaczenie niczego.nara pa



#13 ~Paweł~

~Paweł~
  • Goście

Napisano 17 grudzień 2018 - 11:07

Zajmij się czymś innym. Na przykład okna umyj na święta, jakiś pożytek z tego będzie. Pozdrawiam Paweł



#14 ~Ewelina~

~Ewelina~
  • Goście

Napisano 17 grudzień 2018 - 18:31

Bez sensu. Artykuł beznadziejny, stek bzdur i ani jednej pomocnej rady

#15 ~kunta~

~kunta~
  • Goście

Napisano 11 styczeń 2019 - 17:32

Nic konkretnego



#16 ~Gabi~

~Gabi~
  • Goście

Napisano 01 luty 2019 - 21:57

Bez kości?Chciałam zapeklować golonkę więc jak golonka bez kości?



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych