Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »


60 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Praca w piekarni PORAZKA~

~Praca w piekarni PORAZKA~
  • Goście

Napisano 18 czerwiec 2009 - 22:20

Bylem piekarzem 10 lat praca ciezka brudna i do tego z wariatami masz do czynienia na zmianie.Piekarze to tumany i moczy mordy.Ja juz nie pracuje w piekarni 3 lata zmienilem zawod.Pamietam jak zmienilem piekarnie a tam szef mowi 5 zloty na godzine i same nocki.PORAZKA.Walcie sie wszyscy piekarze frajerzy robcie dalej za 1000 zl.A wlascicielom piekarni zycze plajty.

#2 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 18 czerwiec 2009 - 22:22

Bylem piekarzem 10 lat praca ciezka brudna i do tego z wariatami masz do czynienia na zmianie.Piekarze to tumany i moczy mordy.Ja juz nie pracuje w piekarni 3 lata zmienilem zawod.Pamietam jak zmienilem piekarnie a tam szef mowi 5 zloty na godzine i same nocki.PORAZKA.Walcie sie wszyscy piekarze frajerzy robcie dalej za 1000 zl.A wlascicielom piekarni zycze plajty.

Zgadzm sie napisz jeszcze Ostatni gasi swiatlo w na produkcji.Amen

#3 ~gogosia~

~gogosia~
  • Goście

Napisano 19 czerwiec 2009 - 20:47

Pilnie poszukujemy dyrektora piekarni,głównego technologa oraz piekarzy! Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie +samochód+telefon+możliwość otrzymania mieszkania służbowego+zadaniowy system pracy.Okolice Bydgoszczy.Wymagane doświadczenie min. 2 lata.
Oferty: bydgoszcz@workservice.pl

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 04 wrzesień 2009 - 11:52

piekarze są super . pracuję 15 lat

#5 ~Go100m~

~Go100m~
  • Goście

Napisano 16 październik 2009 - 16:11

nigdy wiecej nie bede pracowal w piekarni tak jak koledzy wymienili wyzej sami idioci normalne patologia ale ja zarabialem 1900zł ale jak sie pracuje minimum 9 godzin a to sie zadko zdarzalo,....

#6 ~emeryt~

~emeryt~
  • Goście

Napisano 19 październik 2009 - 06:34

Kiedyś..nawet jeszcze 20ścia lat temu, piekarz był 'kimś', właściciel zakładu szukał do pracy ludzi. Człowiek mógł się zatrudnić, praktycznie gdzie sobie tylko życzył za pieniądze których nie zawsze miał czas wydać. Wraz ze zmianą ustroju politycznego, piekarzy się namnożyło, zarobki stanęły, produkcja spadła i teraz niejedna pani (nie obrażając) sprzątająca, ma większą pensyjkę. pozdro. :unsure:

#7 ~emeryt~

~emeryt~
  • Goście

Napisano 19 październik 2009 - 10:35

Szanowni wykształceni Fachowcy! który z Was wyprodukowałby chleb formowy z ciasta wlewanego chochlą do blachy? podejrzewam, że większość z Was nie słyszało nawet o takiej możliwości wytwarzania nie tylko chleba razowego.

#8 ~tez~

~tez~
  • Goście

Napisano 05 listopad 2009 - 03:37

Tak to baltazar wlewany chochlą robiło się takie wynalazki

#9 ~komik54~

~komik54~
  • Goście

Napisano 25 luty 2010 - 20:59

siemka piekarze -oj chlebek Baltazar to wielka ściema -sam proch i woda.Pracowałem wiele lat jako piekarz i teraz doszło do mnie że zgłupiałem,ponieważ piekarz nie mógł mieć racji ,bo był zje***y brygadzista na zmianie-gorzej niż ustawa w sejmie,jak mówiłem że jest chujowa mąka to on mi odpowiedział że to moja wina -podczas wypieku.-teraz pracuje jako magazynier w markecie-pozdrawiam prawdziwych piekarzy.

#10 ~Seba~

~Seba~
  • Goście

Napisano 28 luty 2010 - 01:17

Bylem piekarzem 10 lat praca ciezka brudna i do tego z wariatami masz do czynienia na zmianie.Piekarze to tumany i moczy mordy.Ja juz nie pracuje w piekarni 3 lata zmienilem zawod.Pamietam jak zmienilem piekarnie a tam szef mowi 5 zloty na godzine i same nocki.PORAZKA.Walcie sie wszyscy piekarze frajerzy robcie dalej za 1000 zl.A wlascicielom piekarni zycze plajty.




jesteś .M MĘCZYBULO

#11 ~piekarz~

~piekarz~
  • Goście

Napisano 07 marzec 2010 - 13:29

Gościu chrzanisz tak na piekarzy ,sam byłeś jednym z nich. a jak co dnia wpier...sz chleb itd to myślisz że kto ci upiekł go ,jak nie ten piekarz.Nie miałbyś co żreć żeby nie piekarze.Powinieneś dziękować im.

#12 ~polstan@vp.pl~

~polstan@vp.pl~
  • Goście

Napisano 27 marzec 2010 - 23:07

Pilnie poszukujemy dyrektora piekarni,głównego technologa oraz piekarzy! Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie +samochód+telefon+możliwość otrzymania mieszkania służbowego+zadaniowy system pracy.Okolice Bydgoszczy.Wymagane doświadczenie min. 2 lata.
Oferty: bydgoszcz@workservice.pl


Witam Państwa !
Zainteresowany jestem Państwa propozycją prowadzeniem piekarni. Jestem technologiem piekarstwa i ciastkarstwa.
Posiadam 12 letnie doświadczenie w prowadzeniu piekarni oraz wykształcenie wyższe pedagogiczne, czyli mogę szkolic uczniów.
Mieszkam na Śląsku w Katowicach, ale wchodzi w grę zmiana miejsca zamieszkania. Proszę o podanie więcej konkretów.
Z poważaniem
Stanisław P.

#13 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 01 kwiecień 2010 - 18:46

ja powiem tak człowieku nie masz poiecia co mówisz co z tego ze chwalą gdyby nie piekarze którzy u ciebie tyraja za bez cen to byś tego nie miał tak samo co ty pier***isz ze ma znaczenie z której strony wypiekasz chleb . nie masz pojęcia kompletnie ogarnij czoło i zakasaj rękawy weź sie do roboty i zacznij płacic uczciwie

#14 ~Piekarz z cymesu~

~Piekarz z cymesu~
  • Goście

Napisano 08 kwiecień 2010 - 12:51

Witam jestem piekarzem z piekarni cymes w olsztynie powiem jedno chleb jest wyprodukowany z najnizszej jakosci skladnikow prawie metoda bezposrednia nie mozna powiedziec ze zakwas prowadzony w tej piekarni jest prowadzony prawidlowo ogolnie produkuje sie duzo i szybko a co najwazniejsze tanio wiec nie ma co gadac o dobrej jakosci produktu tym ktorym smakuje pieczywo z cymesu poprostu nie znaja sie osobiscie odradzam spozywanie polepszaczy w duzych ilosciach sa to srodki zwiekszajace wydajność maki to po pierwsze po drugie natomiast nie wykfalikowana kadra jak i kierownictwo traktuje cie jak zwierze podejscie do czlowieka jest zadne o kulturze juz nie wspomne a przestrzeganie regulaminu pracy pozostawia duzo do zyczenia gdyz pracuje praktycznie bez wolnego :( wiec moze ktos by sie tym zajal w koncu tylko bez kontroli przy kierowniku poprosze :(:(:(

#15 ~lopi98~

~lopi98~
  • Goście

Napisano 09 kwiecień 2010 - 23:31

Bylem piekarzem 10 lat praca ciezka brudna i do tego z wariatami masz do czynienia na zmianie.Piekarze to tumany i moczy mordy.Ja juz nie pracuje w piekarni 3 lata zmienilem zawod.Pamietam jak zmienilem piekarnie a tam szef mowi 5 zloty na godzine i same nocki.PORAZKA.Walcie sie wszyscy piekarze frajerzy robcie dalej za 1000 zl.A wlascicielom piekarni zycze plajty.

ja zarabiam minimum 2000(dwa tysie) robota faktycznie ciężka ale jaka satysfakcja że taki moczymorda jak TY FRAJERZE jesz Moje wyroby TUMANIE.

#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 04 maj 2010 - 06:42

:rolleyes: a ja kiedyś pracowalam w piekarni byla to moja pierwsza praca zaraz po maturze,mam miłe wspomnienia,poznalam dużo ludzi, po 9 latach dostalam propozycję pracy tym razem w cymesie,spotkałam kilku znajomych z poprzedniej pracy.to ciężka praca ale ja lubię tą pracę-zapach chleba i to że dopóki będę tam to w domu będę zawsze miała ten chlebek (wypieczony przez moich znajomych).pozdrawiam pracowników piekarni CYMES.

#17 ~Szakal~

~Szakal~
  • Goście

Napisano 14 wrzesień 2010 - 12:51

Jestem piekarzem z piętnastoletnim stażem pracy obecnie jako ciastowy zarobki 2600 zł na rękę.Nic mnie w tym zawodzie nie satysfakcjonuje bo tylko akord jakość akord jakość jak będzie jakaś okazja to zmienię.

#18 ~wuja~

~wuja~
  • Goście

Napisano 11 styczeń 2011 - 17:06

Zgadzm sie napisz jeszcze Ostatni gasi swiatlo w na produkcji.Amen

Jak jebałeś za 5 zeta to jesteś frajer bo ja mam 2700.A żeby nie pan piekarz to byś trawę wpier***ał ośle.

#19 piekarz

piekarz

    Nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 19 styczeń 2011 - 17:15

Proszę podać recepturę na bułki pszenne (na 100 kg mąki)

#20 ~rocker~

~rocker~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2011 - 12:42

woda , 2% soli, 2% drożdży, wymieszać, poczekać aż dojrzeje :rolleyes: i masz :)



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych