Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »


60 odpowiedzi w tym temacie

#21 ~jasio~

~jasio~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2011 - 21:59

Proszę podać recepturę na bułki pszenne (na 100 kg mąki)

a co to koncert życzeń?

#22 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 07 kwiecień 2011 - 16:42

mam takie pytanie do pacodawcow jaka by chcieli miec stawke na godzine i jak by dali pracownikowi w tych czasach bo te 7 zl na godz w tych czasach to naprawde ciezko a oni sie tlumacza ze prad drozeje paliwo gaz a my co nieoplacamy rachonkow

#23 ~didi~

~didi~
  • Goście

Napisano 14 maj 2011 - 16:11

Proszę podać recepturę na bułki pszenne (na 100 kg mąki)



#24 ~Majk~

~Majk~
  • Goście

Napisano 14 lipiec 2011 - 10:54

to forum jest lepsze niż niejeden serial komediowy :D bedę wpadał częściej, żeby poprawić sobie nastrój :)

#25 ~samidox~

~samidox~
  • Goście

Napisano 07 wrzesień 2011 - 10:35

Najświeższe i najbardziej aktualne propozycje pracy na posadzie piekarza można znaleźć na witrynie internetowej:
Praca piekarz Warszawa
Każdego dnia dodawane są najnowsze propozycje pracy i to nie tylko z Polski.

#26 ~Kuba~

~Kuba~
  • Goście

Napisano 28 grudzień 2011 - 19:33

A jeśli ktoś z Was czyta te wszystkie posty, mało tego pracował w piekarni, i chciałby jeszcze o tym opowiedzieć w TV - zapraszam do kontaktu. Liczy się szybka odpowiedź, bo czasu jest niewiele. Nagranie już 4/5 stycznia!!! Kontakt: j.mituniewicz@loopmedia.com.pl

#27 ~Piekarz~

~Piekarz~
  • Goście

Napisano 06 kwiecień 2012 - 09:47

Nie szanują piekarzy Chętnie dam szefowi moją stawke i niech stanie na 8 godzin zamnie na piecu .Po godzinie go wyniosą !

#28 ~piekarz~

~piekarz~
  • Goście

Napisano 21 maj 2012 - 19:07

też jestem piekarzem z zawodu...u zacnego pana Lipy z Katowic- Kostuchny pracowałem dobrych parę lat, znam tę piekarnię od podszewki...zamiast szacunku i słowa dziękuję same obelgi od syna właściciela ( Panicza Roberta), jak i jego szacownego tatusia...ekipa? no cóż w zasadzie ludzie tam pracujący nie mają nic wspólnego z tym fachem...elektromechanik na stanowisku ciastowego..kultura poniżej normy a umowy się człowiek nie doczeka...jeśli ktoś ma wyrafinowane gusta, w szczególności polecam słodkości z dodatkiem futerka kotka...maszyny rodem z średniowiecza, szkoda tylko, że pracodawca dba o nie tak, jak o pracowników...czyli WCALE!!!! Polecam tę piekarnię osobom o wyjątkowo odpornych żołądkach i grubym portfelu

#29 ~piekarz~

~piekarz~
  • Goście

Napisano 22 wrzesień 2012 - 19:44

33 lata w fachu 3 z przodu do wyplaty .Tez pracowalem u Lipy masz racje on sie nawet nie nadaje zeby nu powiedziec huju

#30 ~Amelia~

~Amelia~
  • Goście

Napisano 23 wrzesień 2012 - 17:17

a ja pieke sama chleb w domu. nauczyłam sie sama metoda prób i błędów. później zakupiłam podreczniki z technologii i nie potzrebuje kupowac pseudo chleba w pseudo piekarniach wyprodukowanego przez niedoucznych pseudopiekarzy

#31 ~tomek~

~tomek~
  • Goście

Napisano 06 grudzień 2012 - 19:24

a ja nienarzekam jestem piekarzem z zawodu zostalem po szkole pracujejuz 9 lat..na prace nie narzekam mam same ranki od 6 do 13:-) i zarabiam 2000 do tego deputat za darmo.. nie na wszystkich piekarniach sie pije!!jak pracodawcy cioty to pracownicy pija..

#32 ~szymek ciastowy~

~szymek ciastowy~
  • Goście

Napisano 07 grudzień 2012 - 14:51

dodaj tez ok 3% margaryny dla leszego smaku i 25 dag cukru jak mieszasz ciełe ciasta. cukier dla koloru

#33 darek38

darek38

    Nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 13 grudzień 2013 - 22:22

10 lat temu zarabiałem 2500 ,a teraz pracuję* za 2000 bo na slasku tak sie szanuje piekarzy.


Użytkownik Moderator GW edytował ten post 14 grudzień 2013 - 00:16
Myślisz że jak nabluzgasz to będzie lepiej?


#34 ~Piekarz~

~Piekarz~
  • Goście

Napisano 14 luty 2014 - 12:55

Bylem piekarzem 10 lat praca ciezka brudna i do tego z wariatami masz do czynienia na zmianie.Piekarze to tumany i moczy mordy.Ja juz nie pracuje w piekarni 3 lata zmienilem zawod.Pamietam jak zmienilem piekarnie a tam szef mowi 5 zloty na godzine i same nocki.PORAZKA.Walcie sie wszyscy piekarze frajerzy robcie dalej za 1000 zl.A wlascicielom piekarni zycze plajty.

Sam jesteś frajer i moczymorda każdy sądzi o sobie .co do jednego zgodze się praca ciężka mało płatna i nie wdzięczna  pozdrawiam .Piekarz 



#35 ~Milione~

~Milione~
  • Goście

Napisano 31 grudzień 2014 - 12:20

No pewnie, że tak, ja też uważam, że aby być dobrym piekarzem, nie wystarczy jedynie sobie usiąść i powiedzieć, o taki sobie będę, albo mieć wyrobioną markę czy renomę. To lata pracy i przede wszystkim nie zmarnowanie ich. Ja to mówię na przykładnie rodzinnej piekarni Ratyński w Warszawie na przykład. Uważam, że to naprawdę świetne jest rozwiązanie…połączenie tradycji z tym co teraz się piecze – bułki z dynią, chleby sojowe etc.
 



#36 ~Alek~

~Alek~
  • Goście

Napisano 30 marzec 2015 - 15:56

Szukamy piekarzy i cukierników do pracy za granicą. Oferty na stronie oferty.pracosfera.com

 

 



#37 Tomoskov

Tomoskov

    Stażysta

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 44 postów

Napisano 31 marzec 2015 - 08:33

Rzeczywiście do tego trzeba mieć serce, moja żona akurat kompletnie nie potrafi piec,,, no może jedynie mięsne potrawy czy lasagne. 



#38 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 23 maj 2016 - 02:05

Chciałem zapytaćz czystej ciekawości, ile bochenków chleba piekarz upieczę w czasie jednej dniówki?



#39 ~miszczu~

~miszczu~
  • Goście

Napisano 18 czerwiec 2016 - 12:08

Chciałem zapytaćz czystej ciekawości, ile bochenków chleba piekarz upieczę w czasie jednej dniówki?

Ja na angliku pieke 1200 szt w 8 godz 



#40 ~Edi~

~Edi~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2016 - 18:53

Piekarnia



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych