Strona 1 z 1
Policja wkracza na plaże :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 28 lipiec 2010 - 09:07 #1
Dobrze by było żeby policja nad zalew Dojlidy przyjechała i się zajęła pijącymi piwko. Nawet monitoring który jest ich nie odstrasza. Chyba że to tylko atrapy są. Kozaczki poprzychodzą i myślą że jak z piwem stoi to już jest najlepsiejszy i najważniejszy na świecie. ŻENUAAA
Napisano 28 lipiec 2010 - 09:17 #2
Napisano 28 lipiec 2010 - 10:07 #3
Jeśli ktoś chce wypić piwo na plaży to nie powinien być problem. Sam lubię wypić piwo. Po piwie jednak nigdy nie wskakuje do wody i nie pływam. Tak mam zakodowane. Jedynie wchodze do pasa i ochlapię się wodą dla ochłody. Karanie za picie piwa w upał to gruba przesada. Lepiej poinstalować tablice podobne do "nie jeżdżę po alkoholu" tj. nie pływam po alkoholu". Karanie za picie piwa, bo ktoś utonie to głupota. Każdy odpowiada ze siebie i jesli na to się decyduje to jego sprawa. To może zacząć karać każdego kto pije w restauracji, bo wyjdzie, będzie wracał do domu i może przejść w nieodpowiednim miejscu. Coś na wzór Bareji "a gdyby tu Wasza matka przechodziła teraz".
Napisano 28 lipiec 2010 - 10:27 #4
Czyżby nie mieli nic poważniejszego do roboty ?
Najlepiej iść na łatwiznę i wybierać najsłabszą linię oporu.
Ale... pewnie kazali im budżet podreperować mandatami, wszak to sporo kasy : P
Najlepiej iść na łatwiznę i wybierać najsłabszą linię oporu.
Ale... pewnie kazali im budżet podreperować mandatami, wszak to sporo kasy : P
Napisano 28 lipiec 2010 - 10:49 #5
Użytkownik tom dnia 28 lipiec 2010 - 10:07 napisał
Jeśli ktoś chce wypić piwo na plaży to nie powinien być problem. Sam lubię wypić piwo. Po piwie jednak nigdy nie wskakuje do wody i nie pływam. Tak mam zakodowane. Jedynie wchodze do pasa i ochlapię się wodą dla ochłody. Karanie za picie piwa w upał to gruba przesada. Lepiej poinstalować tablice podobne do "nie jeżdżę po alkoholu" tj. nie pływam po alkoholu". Karanie za picie piwa, bo ktoś utonie to głupota. Każdy odpowiada ze siebie i jesli na to się decyduje to jego sprawa. To może zacząć karać każdego kto pije w restauracji, bo wyjdzie, będzie wracał do domu i może przejść w nieodpowiednim miejscu. Coś na wzór Bareji "a gdyby tu Wasza matka przechodziła teraz".
Widzisz Tom są tacy jak ty, są tacy którzy po piwie lub dwóch idą pływać bo nabrali odwagi i zaczynają popisywać się który to "lepiej nurkuje i nie wypływa" a są tacy którym zaczyna się włączać nieśmiertelność i odwaga i zaczynają zaczepiać i aby tego uniknąć tacy jak Ty niestety muszą cierpieć. Nie jest to zakaz przeciw tobie tylko aby uchronić i ratować takich ja napisałem w dwóch innych przypadkach.
Napisano 28 lipiec 2010 - 11:44 #6
Picie piwa na plaży to wielkie przestępstwo, a dlaczego nie ściga się za szczanie w bramie i rzyganie gdzie popadnie? Też mi akcja rodem z "Żandarma". Wkurza mnie jak w poniedziałek idę do pracy w centrum a wszystkie chodniki są zarzygane, zakrwawione i zaplute! Żuli ścigać, łobuzów a nie za zimne piwko w słońcu na plaży!
Napisano 28 lipiec 2010 - 14:38 #9
To coś koło Białego Żagla nie ma statutu plaży. Nie ma ubikacji i ratownika (do momentu, aż ktoś się utopi). Jest to część promenady. Ciekaw jestem jak policjanci sprawdzają czy ktoś spożywa alkohol jeżeli przejeżdżają samochodem raz w jedną, raz w drugą stronę i nawet się nie zatrzymują
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz