Jak podoba się mieszkańcom chora sytuacja w przychodni w knyszynie.
Kolejki na tydzień - dwa, lekarze chorują i wtedy to paraliż całkowity. Chyba lepiej się przepisać do krypna czy moniek
~Patrycja~ - dziś, 02:52
Weseli - gru 10 2019 08:49
~zainteresowana~ - gru 04 2019 12:45
~Energetyk~ - gru 03 2019 21:21
~Darek~ - gru 03 2019 13:39
Napisano 09 listopad 2016 - 20:28
Jak podoba się mieszkańcom chora sytuacja w przychodni w knyszynie.
Kolejki na tydzień - dwa, lekarze chorują i wtedy to paraliż całkowity. Chyba lepiej się przepisać do krypna czy moniek
Napisano 09 listopad 2016 - 22:01
Taka sytuacja trwa już od dawna i trzeba coś z tym zrobić. Nie wiem kto jest kierownikiem, bo zarządzanie jest po prostu nieudolne. Może nagłośnić tę sprawę w mediach, żeby ktoś w końcu zrobił z tym porządek.Jak podoba się mieszkańcom chora sytuacja w przychodni w knyszynie.
Napisano 10 listopad 2016 - 17:28
Napisano 20 luty 2017 - 18:55
BZDURY!!!! Wiem że tam jest bardzo miła i fachowa kadra która robi wszystko aby pacjentom było lżej ale my Polacy to taki rozpieszczony zachodnimi wojażami i marzeniami o luksusie naród że nasramy w własne gniazdo aby tylko tego luksusu posmakować.Jeżeli komuś nie pasuje to powinien się przenieść gdzie tam sobie chce ale bez słowa skargi bo akurat i szpital i przychodnia w Knyszynie jest super.
Napisano 20 luty 2017 - 19:07
BZDURY!!!! Wiem że tam jest bardzo miła i fachowa kadra która robi wszystko aby pacjentom było lżej ale my Polacy to taki rozpieszczony zachodnimi wojażami i marzeniami o luksusie naród że nasramy w własne gniazdo aby tylko tego luksusu posmakować.Jeżeli komuś nie pasuje to powinien się przenieść gdzie tam sobie chce ale bez słowa skargi bo akurat i szpital i przychodnia w Knyszynie jest super.
Napisano 20 luty 2017 - 20:42
A co z tą córką?Ales zajarzyl i odpisał na post z listopada. Chyba by wyciszyć forum o pani w i jej córce w kalinowce
Napisano 23 luty 2017 - 19:05
Ales zajarzyl i odpisał na post z listopada. Chyba by wyciszyć forum o pani w i jej córce w kalinowce
Gościu Gościówo bo nawet ze wstydu się pod dennym postem podpisać nie umiesz. Nie latam po forach i nie hejtuje bez opamiętania bo mam neta i lapka. Odwiedziłem znalazłem post przeczytałem i stwierdziłem że to kłamstwo. TYLE !!! Nie mam pojęcia kto to jest pani ''w'' a tym bardziej jej córka. Pomyśl to nie boli masz problem to nie za plecami tylko w twarz WYSZCZEKAJ swe żale.......
Napisano 23 luty 2017 - 19:28
To jeszcze z nazwiska wyszczekaj swe żale... Rafale.Gościu Gościówo bo nawet ze wstydu się pod dennym postem podpisać nie umiesz. Nie latam po forach i nie hejtuje bez opamiętania bo mam neta i lapka. Odwiedziłem znalazłem post przeczytałem i stwierdziłem że to kłamstwo. TYLE !!! Nie mam pojęcia kto to jest pani ''w'' a tym bardziej jej córka. Pomyśl to nie boli masz problem to nie za plecami tylko w twarz WYSZCZEKAJ swe żale.......
Napisano 23 luty 2017 - 19:55
To jeszcze z nazwiska wyszczekaj swe żale... Rafale.
To nie mój post hejtujesz ale kawał chama z ciebie.
Co do przychodni. Ktoś ma o niej dobre,a ktoś złe zdanie. Ponieważ różnie tam ludzie zostali potraktowani. Np mi przy grypie i 38 stopniach zaproponowano wizytę za 5 dni.
HAHAHA się ubawiłem. Trzeba było iść PRYWATNIE to potraktowali by normalnie.......CIACH TEMAT!!!!GŁUPOTA INNYCH NIE ZMIENI MEGO ZDANIA. LIFE IS BRUTAL GOŚĆ
Napisano 24 luty 2017 - 06:48
Nie trzeba iść prywatnie. Wystarczy przepisać się do Białego i przyjmą bez problemu tego samego dnia.HAHAHA się ubawiłem. Trzeba było iść PRYWATNIE to potraktowali by normalnie.......CIACH TEMAT!!!!GŁUPOTA INNYCH NIE ZMIENI MEGO ZDANIA. LIFE IS BRUTAL GOŚĆ
Napisano 24 luty 2017 - 21:18
Nie trzeba iść prywatnie. Wystarczy przepisać się do Białego i przyjmą bez problemu tego samego dnia.
Chamem i prostakom NIE
WOW Szybko rzucacie ciężkie słowa szkoda ze nie prawdziwe. HAM ok to kim wy jesteście. Słabe
Napisano 25 luty 2017 - 16:21
Oh Rafale. Jak na osobę, która nie lata po forach i nie hejtuje, to dość często pojawiasz na tym forum.Gościu Gościówo bo nawet ze wstydu się pod dennym postem podpisać nie umiesz. Nie latam po forach i nie hejtuje bez opamiętania bo mam neta i lapka. Odwiedziłem znalazłem post przeczytałem i stwierdziłem że to kłamstwo. TYLE !!! Nie mam pojęcia kto to jest pani ''w'' a tym bardziej jej córka. Pomyśl to nie boli masz problem to nie za plecami tylko w twarz WYSZCZEKAJ swe żale.......
Napisano 08 marzec 2017 - 23:37
Napisano 08 marzec 2017 - 23:38
Napisano 08 marzec 2017 - 23:39
Napisano 08 marzec 2017 - 23:41
Napisano 24 październik 2018 - 19:35
Dołączam do tematu, tam jazda niezła odchodzi - chorować to trzeba umić - z gorączką od razu byś chciał, a poczekaj trochę, może sama przejdzie i lekarze mniej roboty będą mieli.
Ciekawe jest też to, że apteka sokrates dzierżawi budynek od brata lekarza ze szpitala i lekarze z przychodni bardzo dobrze współpracują z ta apteką i serdecznie polecają w taki to sposób np. że wypisują źle recepty, że jak pójdziesz do innej apteki czy w białym czy w mońkach to nie zrealizują i wracasz i lekarz zwłaszcza specjalista chorób wewnętrznych, mówi że trzeba iść do naszej apteki i tam zrealizują. Bo przynoszą do poprawienia a z białego nikt nie będzie jechał.
Napisano 10 październik 2019 - 13:14
Napisano 10 październik 2019 - 13:17
Napisano 10 październik 2019 - 13:38
To bzdury piszesz. Jak nie możesz dostać się do lekarza, to idziesz po 18 i do samego rana jest w przychodni dyżurny lekarz, tak samo jest w soboty i niedziele. To nie wiem w czym masz problem. W naszej przychodni tak jak w wielu są kolejki do lekarzy. Po 18 raczej tych kolejek nie ma.Ja wiem swoje gdy muszę pójść do lekarza, nie mogę otrzymać pomocy.Gdy wzywam karetkę do domu też nie ma, pielęgniarka proponuję by poprosić sąsiada. Parodia co się w tym Knyszynie dzieje. Lekarze pomeczeni, a w korytarzu 5 pacietow.
Region →
Fora regionalne - wszystkie miasta →
Mońki →
Przychodnia w KnyszynieNapisany przez ~Jakotako~ , 26 lis 2019 ![]() |
|
|
||
Region →
Mońki →
Dentysta w KnyszynieNapisany przez ~Czasztwaraszczwa~ , 17 cze 2019 ![]() |
|
|
||
Region →
Mońki →
Opłaty za wywóz śmieci z KnyszynaNapisany przez ~apokalipsa~ , 15 maj 2019 ![]() |
|
|
||
Region →
Mońki →
Przedszkole w KnyszynieNapisany przez ~Basis~ , 11 mar 2019 ![]() |
|
|
||
Region →