A orientuje się ktoś z Państwa, gdzie, znaczy w której aptece zrealizuję receptę na lek robiony?
Najnowsze tematy
-
Młode wilki
~Marrrcin~ - 35 minut temu
-
Fundacja, która pomaga osobom ze stwardnieniem rozsianym
Gosia35 - wczoraj, 13:01
-
Wysokie Mazowieckie - opinie
~zainteresowana~ - wczoraj, 12:45
-
Fotowoltaika w Mońkach
~Energetyk~ - gru 03 2019 21:21
-
Kiedy kino w Kolnie?
~Darek~ - gru 03 2019 13:39

trądzik po 30tce
~Sonko~
~zuzozo~
Napisano 24 kwiecień 2019 - 12:40
A orientuje się ktoś z Państwa, gdzie, znaczy w której aptece zrealizuję receptę na lek robiony?
na pewno taka opcja jest w aptekach DOZ, sama tam robię regularnie maść od dermatologa i tylko u nich mogłam zrealizować receptę.
~pisklesz~
Napisano 07 maj 2019 - 10:04
Pytanie czy we wszystkich aptekach DOZ wydadzą mi takie leki robione ręcznie.
~zuzozo~
Napisano 27 maj 2019 - 12:21
Myślę, że tak, ja w kilku aptekach z sieci Doz robiłam tego typu leki i nie było problemu. Oni jako sieć pewnie mają to jako standard w ofercie.
~sajonka~
Napisano 24 czerwiec 2019 - 20:08
Mnie na trądzik pomogła antykoncepcja.Od kiedy stosuję belarę to mam spokój i z PMS i z bólami w trakcie miesiączki i z trądzikiem. Nawet nie przypuszczalam ze zycie moze tak sie zmienić na plus.
~Piotr W~
Napisano 21 październik 2019 - 16:03
Mianowicie walcze juz z tym od 4 miesiecy i dopiero zaczynam zauwazac poprawe. Pal licho te wszystkie kremy czary mary LA ROCHE i takie tam nic to nie daje, dopiero odkad odkrylem olejek z DRZEWA HERBACIANEGO i KWAS AZELAINOWY widac postepy. Koszt obydwu preparatow to jakies 100 zl na allegro gdziewystarczy nam to spokojnie na miesiac. Dobrze jest tez odstawic tluste produkty i slodycze, mi pomaga wiec o tym napisalem.Pozdrawoiam!!!
~Tori~
Napisano 21 listopad 2019 - 11:58
@zuzozo a z antybiotykiem robiłaś? lle się czeka?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych