dziewczyny, a jak długo trzeba go brać. Miesiąc wystarczy czy brałyście dłużej?
Najnowsze tematy
-
Fundacja, która pomaga osobom ze stwardnieniem rozsianym
Gosia35 - wczoraj, 13:01
-
Wysokie Mazowieckie - opinie
~zainteresowana~ - wczoraj, 12:45
-
Fotowoltaika w Mońkach
~Energetyk~ - gru 03 2019 21:21
-
Kiedy kino w Kolnie?
~Darek~ - gru 03 2019 13:39
-
co to za baba w mundurze Legionów?
~raz za SLD teraz na PIS~ - gru 01 2019 14:59
Twój brzuch reaguje na stres bólem lub biegunką? To może być zespół jelita drażliwego :: zobacz komentowany artykuł
~kinia~
~słonko~
Napisano 28 październik 2018 - 12:17
Wszystko zależy od objawów. Mi debutir pomógł po trzech tygodniach i do tej pory nie mam kłopotów z jelitami, ale jeśli ktoś ma częste ataki jelit i biegunki, leczenie powinno trwać dłużej. Polecam skontaktować się z lekarzem.
~Sanem~
Napisano 29 październik 2018 - 22:46
dziewczyny, a jak długo trzeba go brać. Miesiąc wystarczy czy brałyście dłużej?
Ja biorę trzeci tydzień i to regularnie. Wcześniej brałam jak mi się przypomniało, a właściwie, wtedy gdy miałam skurcze jelit i to był wielki błąd. Żeby leczenie miało sens musi być systematyczne. Wtedy efekty przychodzą szybko.
~malwina~
Napisano 08 grudzień 2018 - 11:45
ja łagodzę objawy drażliwego jelita maślanem sodu. Od dłuższego czasu biorę maślan sodu i dzięki temu nie cierpię już na ciągłe biegunki, wzdęcia i bóle brzucha
~Daniel~
Napisano 06 luty 2019 - 15:52
U mnie się okazało - uwaga - że to kwestia przede wszystkim sposobu spożywania posiłków i stresu. Drugi gorzej wyeliminować, ale z pierwszym udało mi się poradzić. Teraz jestem pod opieką dietetyczki klinicznej z poradni online Foodwise. Jestem zarobiony od rana do wieczora, więc miło, że można dziś tak profesjonalną poradę dostać online, bez jeżdżenia po gabinetach. Co prawda trzeba zrobić kilka badań i załadować wyniki, żeby dietetyk miał na czym pracować, ale to się da za jedną wizytą w najbliższym szpitalu załatwić. Głupio się przyznawać, ale jak leki na biegunkę nie pomagały, to teraz nie mam z nią problemów, bóle brzucha zniknęły. Nawet zgagi się pozbyłem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych