wesele
Napisano 06 lipiec 2010 - 14:48 #42
Użytkownik auuuuuuu dnia 23.10.2009, 19:47:34 napisał
Siemka
Ja polecam Dom Weselny Kuczyn gość co pisze o tych poprawinach to chyba tam nigdy nie był super żarcie.
Szczęsny-tunel jak dla kur
Ja polecam Dom Weselny Kuczyn gość co pisze o tych poprawinach to chyba tam nigdy nie był super żarcie.
Szczęsny-tunel jak dla kur
To w kuczynie miał byc warsztat samochodowy a przerobione na sale weselna dlatego nawet zle jest tam filmowac wesele bo glos jest inny. Co metr stoi slup...
Napisano 18 lipiec 2010 - 21:00 #43
Użytkownik ttttt dnia 06 lipiec 2010 - 14:48 napisał
To w kuczynie miał byc warsztat samochodowy a przerobione na sale weselna dlatego nawet zle jest tam filmowac wesele bo glos jest inny. Co metr stoi slup...
To Co że w Kuczynie Był kiedyś warsztat samochodowy a w Zamku u Andrzeja Była MASARNIA Hah Na weselu w domu weselnym kuczyn bawiłam się może z 15 razy i zawsze było perfect
Teraz Państwo Puchalscy Otworzyli nową salę "Dwór Kuczyn" ta sala kasuje wszystkie inne Bardzo Polecam
Napisano 31 lipiec 2010 - 21:27 #50
Użytkownik abudib dnia 31 lipiec 2010 - 13:03 napisał
Ta nowa sala w Kuczynie Dworek Pan Tadeusz będę tam miała wesele i napiszę tylko tyle:
To Trzeba Zobaczyć w środku WOW
To Trzeba Zobaczyć w środku WOW
Jak tam środku jest ? W końcu to stodoła była - bo na zewnątrz wydaje się spoko, fontanna pomysłowa, trochę bajeru ze światłami. Kto widział tą salę wewnątrz?
Napisano 11 sierpień 2010 - 12:04 #53
Do Kuczyna bym nie polecała. Osobiscie proponuje sale weselną w Dankosie w Gromkach. Byłam tam osobiście i do tej pory jestem zachwycona. Sala śliczna, Klimatyzacja, jedzenie pycha, obsluga mila i na bardzo wysokim poziomie. Serdecznie polecam!

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz