Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 09:59

Za zamordowanie czlowieka w Kleosinie 2 policjantow dostalo rok zakazu wykonywania zawodu.
Kto liczy ze za wypuszczenie pijanego czlowieka z komendy (badz inne dzialanie ktore dopiero moze zostac okreslone) bedzie jakakolwiek kara?

#2 ~An@lizator~

~An@lizator~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 10:18

nie pamietam juz co stwierdzili przy sekcji zwlok tego mezczyzny, ale wiem jedno, ze III KP w Bialymstoku to najgorszy z komisariatow w Bialymstoku. Pracuja tam "psy"( zeby bylo ciekawej sa to osoby majace nazwiska wskazujace na prawoslawnwe wyznanie), ktorzy sami nie stosuja sie do prawa i robia sobie co chca( skad to wiem to nie jest istotne), wiec jesli by tam go pobili a pozniej wywiezli i wyrzucilu umierajacego czy tez juz denata to bym sie nie zdziwil a reka reke i tak umyje.

#3 ~abc~

~abc~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 14:02

Wyświetl postUżytkownik An@lizator dnia 08 luty 2012 - 10:18 napisał

nie pamietam juz co stwierdzili przy sekcji zwlok tego mezczyzny, ale wiem jedno, ze III KP w Bialymstoku to najgorszy z komisariatow w Bialymstoku. Pracuja tam "psy"( zeby bylo ciekawej sa to osoby majace nazwiska wskazujace na prawoslawnwe wyznanie), ktorzy sami nie stosuja sie do prawa i robia sobie co chca( skad to wiem to nie jest istotne), wiec jesli by tam go pobili a pozniej wywiezli i wyrzucilu umierajacego czy tez juz denata to bym sie nie zdziwil a reka reke i tak umyje.
a co do tego ma wyznanie?

#4 ~kicia~

~kicia~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 17:53

a co do tego ma ze prawoslawny?latwo mowic psy a moze juz nie raz albo kiedys ci d*** uratuje.niech wyjasniaja alev z tego co wiem to rodzice chca kogokolwiek upieprzyc zeby mieli satysfakcje-bogacze!!!!!!!!

#5 ~kicia~

~kicia~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 17:56

dlaczego nie potrafia przyjac faktow ci rodzice?przykro-bylo jak bylo ale zycia juz mu nie przywroca a chca szukac winnych skoro przyczyna byla jednoznaczna

#6 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 17:58

Wyświetl postUżytkownik An@lizator dnia 08 luty 2012 - 10:18 napisał

#7 ~kicia~

~kicia~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 17:59

zalosny jestes"gosc"

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych