Witam serdecznie, jakie macie plany na spędzenie tegorocznych świąt? Ja, inaczej niż do teraz, planuję spędzić święta nie w domu, ale gdzieś w jakimś uroczym hotelu - bez sprzątania, gotowania i wszystkich tych obowiązków... Myślicie, że to dobry pomysł czy wolicie święta w rodzinnej atmosferze?
Najnowsze tematy
-
Młode wilki
~Marrrcin~ - 52 minut temu
-
Fundacja, która pomaga osobom ze stwardnieniem rozsianym
Gosia35 - wczoraj, 13:01
-
Wysokie Mazowieckie - opinie
~zainteresowana~ - wczoraj, 12:45
-
Fotowoltaika w Mońkach
~Energetyk~ - gru 03 2019 21:21
-
Kiedy kino w Kolnie?
~Darek~ - gru 03 2019 13:39

Napisano 21 październik 2014 - 10:32
Hmmm, ale które święta?
Jeżeli chodzi Ci o pierwszy listopada, to nie wyobrazam sobie, że nie spędziłbym ich z rodziną. Sprzątanie i gotowanie zajmuje niestety dużo czasu, ale zjeżdża się do nas całą rodzina. Dwa razy w roku widzimy się wszyscy razem, więc nie wyobrazam sobie, że olał bym wszystko i gdzieś wyjechał ;] Z wigilią jest podobnie. Chociaż tutaj nie zawsze spotykamy się u mnie. Ale pierszego listopada obowiązkowo u nas.
Napisano 27 październik 2014 - 14:14
Witam serdecznie, jakie macie plany na spędzenie tegorocznych świąt? Ja, inaczej niż do teraz, planuję spędzić święta nie w domu, ale gdzieś w jakimś uroczym hotelu - bez sprzątania, gotowania i wszystkich tych obowiązków... Myślicie, że to dobry pomysł czy wolicie święta w rodzinnej atmosferze?
zazdroszczę Ci!
ja niestety spędze święta jak co roku na gotowaniu, sprzątaniu a potem myciu tego wszystkiego ... dlatego nie przepadam za świętami, więcej roboty niż przyjemności..
~Iza54~
Napisano 28 październik 2014 - 13:19
1 listopada spędzam z najbliższymi i nie wyobrażam sobie w tym czasie wyjeżdzać. Za to na święta i sylwestra mamy już z mężem plany. Jedziemy do Świeradowa Zdroju. W pensjonacie Malwa mamy wykupiony nocleg. Taniej nam się trafiło bo pensjonat ma specjalną ofertę na ten czas. W tamtym roku też byliśmy w tym miejscu i mam nadzieję, że tym razem też będzie możliwość przejechania się saniami Jakoś wolę ten czas przeznaczyć na najbliższych i fajne spędzanie czasu razem niż stanie przy garnkach i bycie bardziej zmęczonym i wgl nie przygotowanym psychicznie do świąt.
Napisano 07 grudzień 2015 - 17:01
Ja akurat planuję w tym roku domowo, tak tradycyjnie ale bardzo chciałbym kiedyś pojechać na święta w góry
Napisano 11 grudzień 2015 - 14:40
Mi się marzy wyjazd za granicę na wakację, ale póki co też zostaję w domu, może w następnym roku...
~lenonka~
Napisano 26 listopad 2018 - 00:52
Jak w tym roku? Kto wyjeżdża i dokąd? Ja za granicę nie chcę, chcę polskie święta, ale żeby było biało, może góry? Są gdzieś jeszcze fajne oferty i wolne miejsca?
~gość na forum~
Napisano 26 listopad 2018 - 07:42
Jak w tym roku? Kto wyjeżdża i dokąd? Ja za granicę nie chcę, chcę polskie święta, ale żeby było biało, może góry? Są gdzieś jeszcze fajne oferty i wolne miejsca?
Żeby było biało, pomaluj okna wapnem. Wtedy nawet gór może nie być.
~goość~
Napisano 21 grudzień 2018 - 00:40
Poczytajcie o tym w necie. Na pewno będzie to dobry pomysł.
Następny bot-jełop na forum.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: święta, wyjazd, rodzina, dom
Pozostałe →
Tematyczne →
Dom →
Kuchnie na wymiarNapisany przez ~Gość~ , 18 cze 2018 ![]() |
|
|
||
Region →
Fora regionalne - wszystkie miasta →
Suwałki →
Ocieplenie poddaszaNapisany przez ~Jarek~ , 14 lut 2018 ![]() |
|
|
||
Region →
Fora regionalne - wszystkie miasta →
Wysokie Mazowieckie →
Słyszał ktoś o fajnym domu w Szepietowie na sprzedaż?Napisany przez ~Michal~ , 30 lip 2016 ![]() |
|
|
||
Serwisy specjalne →
Magazyn →
Oszukała ją własna córka. Żyje bez prądu i bieżącej wody![]() ![]() |
|
|
||
Serwisy specjalne →
Po godzinach →
Morze w listopadzie?Napisany przez magdalena , 11 paź 2014 ![]() |