Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2

Zwyrodnialcy! Zabili ją bo była brzydka :: zobacz komentowany artykuł

~Prawda~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 06:13 #21

Wyświetl postUżytkownik aug dnia 1.05.2010, 12:45:17 napisał

To zwierzęta. Torturować takich, oni nie mieszczą się w zakresie praw człowieka!!!

Nie obrażaj zwierząt.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 06:16 #22

Wyświetl postUżytkownik oooo dnia 1.05.2010, 14:07:57 napisał

Kara śmierci to zbyt łagodna kara. Dożywocie w nieogrzewanej celi, bez światła. Chleb i woda, smalec 1 raz w miesiącu. I obowiązkowo raz w miesiącu torturowanie tj.: bicie, kopanie, gwałt nogą od stołu. Żeby nie zapomnieli co zrobili.

Stalinowskie metody "wychowawcze"?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 07:16 #23

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 1.05.2010, 18:19:26 napisał

TAK TAK ZA JAJA I NA DRZEWO

o tak
http://i41.tinypic.com/1672o44.jpg
0

~krissuj~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 07:47 #24

Wyświetl postUżytkownik szamanek dnia 1.05.2010, 12:11:20 napisał

dożywocie to za mało....

dożywocie to dużo... ale dożywocie dostała matka zabitej dziewczyny ,bo do końca życia swego będzie w rozpaczy... dla skazanych też powinna być jakaś forma dożywocia.... np wrzuca się takiego do celi z bochenkiem chleba i ze zdjęciem ofiary i zamyka na głucho na 2 tygodnie... potem już tylko załatwić formalności pogrzebowe...
0

~joze~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 08:15 #25

Kto ich chował chyba sam diabeł
0

~miska~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 10:41 #26

Piszę do wszystkich czytających ten artykuł i dodających ,do niego komentarze.Rozumiem ból rodziny po stracie tej kobiety ,ale w pewnej kwestii nie zgadzam się z jej matką.Chodzi mi o jej stwierdzenie ,ze pochyla się nad grobem córki .Jest to nieprawda !!!!!!!!!.Ja często jestem na cmentarzu na którym jest pochowana ta kobieta .Nigdy nie widziałam tam jej matki ,oraz nikogo z jej rodziny .Jej grób jest zaniedbany leżą na nim stare wianki i nie ma nawet jednego znicza .Nie popieram tych gości za to co zrobili ,ale nie jestem zwolenniczką tej kobiety .Nikt jej nie nie kazał chodzić w nocy po bulwarach i umawiać się z byle kim .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 11:02 #27

Wyświetl postUżytkownik miska dnia 2.05.2010, 10:41:01 napisał

Nikt jej nie nie kazał chodzić w nocy po bulwarach i umawiać się z byle kim .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Tak, nikt jej nie kazał. Ona po prostu chciała się umowić z chłopakiem, którego poznała. Była zwykłą dziewczyną i miała takie same pragnienia i marzenia jak ty...
0

~;]~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 12:36 #28

Wyświetl postUżytkownik miska dnia 2.05.2010, 10:41:01 napisał

nie jestem zwolenniczką tej kobiety .Nikt jej nie nie kazał chodzić w nocy po bulwarach i umawiać się z byle kim .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

będziesz miała córkę [o ile już jej nie masz] to będziesz inaczej mówić.
0

~~gościówa~~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 14:07 #29

Wyświetl postUżytkownik joze dnia 2.05.2010, 08:15:44 napisał

Jak łatwo jest oceniac innych prawda? o nich mówcie sobie co chcecie,chociaż moim zdaniem te wszystkie komentarze sa zupełnie zbędne, każdy powinien zachować własne zdanie dla siebie. Na litość nie mieszajcie w to rodziców tych mężczyzn, bo oni nie mogą odpowiadać ze czyny swoich dorosłych dzieci i zapewne wychowywali ich na normalnych ludzi tak jak i wszyscy inni rodzice wychowywali Was. Trochę wstrzymania i umiaru.
0

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 15:12 #30

A czemu w Augustowie nie ma monitoringu? Gdyby był sprawcy zostaliby ujęci wcześniej, a być może do samej tragedii by nie doszło.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 maj 2010 - 22:45 #31

W szambie ich utopić, bo szkoda wody!
0

~g~

• Grupa Goście

Napisano 09 maj 2010 - 19:31 #32

KARA SMIERCI I PO BYŁOBY PO BALU
0

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 12 maj 2010 - 22:04 #33

"Nad Nettą bowiem zaczepili ją Tomasz i Paweł S. Nie znała ich wcześniej. Porozmawiała chwilę i pożegnała się. Szła w stronę domu. W pewnym momencie zorientowała się, że mężczyźni ją gonią. Próbowała uciekać, ale przegrała ten wyścig. Bracia dopadli ją kilkaset metrów dalej."

Bzdura!!!

Aneta Sz. zaczęła się zwyczajnie przed chłopakami rozbierac. Były tam też inne dziewczyny, ale w porę poszły. Nie poznała ich przez internet, tylko przyszła razem z wyżej wymienionymi dziewczynami z żagielka.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale tak słyszałem od siostry jednej z dziewczyn, które tam były z chłopkami.
Nie pochwalam ich zachowania, ale jak każdy z nas potraktowałby babę, która przed nami się rozbiera? Zero szacunku dla takiej i by dostała kopa w dupę, a ich poniosło, ale przekroczyli granicę.
Wstrzymajcie się od komentarzy, bo takich nie ma co nawet wieszac. To były takie cioty, ze aż żal ich było. Tomek dostawał liścia od dziewczyny to beczał. Cioty jakich mało, nie wiem co nimi kierowało.

A co do rodziców to stulcie pyski, bo im nic do tego. Porządni ludzie. Co tydzień w niedziele obok mnie w kościele stali z synami, dziś stoją sami.
Mnie też mama chciała wychowac inaczej.
0

~karmi~

• Grupa Goście

Napisano 25 maj 2010 - 14:22 #34

Czytam, czytam i nigdzie nie widzę adnotacji w treści artykułu, że ofiara była brzydka. Czy autor artykułu podaje własny motyw zabójstwa??
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 21 lipiec 2010 - 11:04 #35

Wyświetl postUżytkownik joze dnia 02 maj 2010 - 08:15 napisał

czy znasz ich rodziców że tak okropnie o nich mówisz? czy twoim zdaniem rodzice tych zwyrodnialców są zadowoleni z tego morderstwa? nie popieram zachowania tych braci ale trochę szacunku do rodziców bo oni także cierpią. wychowywali te dzici całe życie i nagle dowaidują się o takiej okrutnej sprawie.
0

~gosc~

• Grupa Goście

Napisano 30 lipiec 2010 - 00:29 #36

znałam ją. Od niej nie dało się rady odczepić, była strasznie 'nachalna'.Nie rozumiem dlaczego to zrobili.... ale wiem jaka była.. Szkoda, a dla braci życzę duuużo latek w więźniarni!!
0

~menelik~

• Grupa Goście

Napisano 31 lipiec 2010 - 09:23 #37

Fakt piękna to ona nie była,ale jak każda kobieta potrzebowała odrobiny czułości.Ja nad tą rzeką przeżyłem piękne chwile z nie jedną kobietą w sumie dziewczyną to były dawne czasy.Też byłem młody i spotykałem dziewczyny niezbyt urodziwe ale do głowy mi nie przyszło żeby którąś zabić!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 04 sierpień 2010 - 14:36 #38

Widzieliście nową twarz Żaka?? Sprawdźcie sami http://www.zak.edu.pl/
0

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1